Μετάβαση στο περιεχόμενο

rick89

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

459 profile views
  • ilias

  1. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα υπάρχει ένα αγροτεμάχιο 15 στρέμματα, και στο τοπογραφικό αναγράφει πως είναι μη άρτιο και οικοδομήσιμο. Αυτό σημαίνει πως δεν είναι άρτιο αλλά μπορεί να οικοδομηθεί ή κάνω λάθος;
  2. Καθησαμε και τα βαλαμε κατω ωστε να το χωρισουμε αλλα τα εξοδα ειναι αρκετα μεγαλα, συν οτι υπαρχουν τα κλασσικα οτι ο ενας ειναι ανετος οικονομικα και δεν ενδιαφερεται ουτε να τρεξει και να ασχοληθει, αλλα ουτε κ να πουλησει.Στην ουσια οι 4-5 συμφωνουμε και ολα τα χαλαει 1 ατομο
  3. Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου! Το σεναριο να αγορασουν το ποσοστο οι συγγενεις μου δεν υπαρχει γιατι ειναι αρκετα μεγαλο ποσο που δυσκολα μπορουν να το διαθεσουν.Σε περιπτωση που τελικα βρεθει αγοραστης τι "χασουρα" θα υπαρχει βαση οσων μου ειπες ?Π.χ ας πουμε οτι αντικειμενικα κοστιζει 100.000ε και ο αγοραστης μου παραθετει οτι θα εχω τρεχαματα με τους δικους σου κτλ κτλ οποτε ριχνουμε την τιμη, ποσο κατω ειναι το "λογικο" ?
  4. Καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια οσων γνωριζουν σχετικα με το θεμα μου! Υπαρχει ενα χωραφι εξαδιαιρετου σε 6 ατομα, στο οποιο δεν υπαρχουν κατοικιες αλλα ουτε κ εχει "χωριστει".Υπαρχει τροπος να πουλησω το δικο μου μεριδιο/ποσοστο ή θα πρεπει πρωτα να χωριστει ? Χρειαζομαι και τη συγκαταθεση των υπολοιπων για να πουλησω το δικο μου μεριδιο ? Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν δημιουργησα το θεμα σε λαθος ενοτητα!
  5. Καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια οσων γνωριζουν σχετικα με το θεμα μου! Υπαρχει ενα χωραφι εξαδιαιρετου σε 6 ατομα, στο οποιο δεν υπαρχουν κατοικιες αλλα ουτε κ εχει "χωριστει".Υπαρχει τροπος να πουλησω το δικο μου μεριδιο/ποσοστο ή θα πρεπει πρωτα να χωριστει ? Χρειαζομαι και τη συγκαταθεση των υπολοιπων για να πουλησω το δικο μου μεριδιο ? Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν δημιουργησα το θεμα σε λαθος ενοτητα!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.