Μετάβαση στο περιεχόμενο

ydwr79

Members
  • Περιεχόμενα

    41
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Athens
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/κος ΗΥ & Πληροφορικής

ydwr79's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κατατοπιστικότατος σε ευχαριστώ πολύ!! Αν καταλαβαίνω λοιπόν καλά με το n-thermon ο συντελεστής αντίστασης δεν μεγαλώνει και ιδιαίτερα τουλάχιστον τόσο ώστε να μου δώσει καλό αποτέλεσμα εκτός και αν το 0,609 σε σχέση με 0,588 ειναι σημαντική διαφορά στη μηχανική...
  2. Ένας μαγαζάτορας μου πρότεινε το N-Thermon (πέρα από dow, fibran) και μου είπε να προτιμήσω εξηλασμένη πολυστερινη διοτι σαν υλικο εχει μεγαλυτερη διαπνοη... Καμία άποψη?
  3. Το έξω θέλει καλό καιρό και εμπειρο συνεργειο... Εσωτερικά θέλω να το κάνω μόνος μου, έστω και προσωρινα, για τώρα το χειμώνα... Το ξέρω οτι δεν κανει 100% δουλειά αλλά πιστευω πως θα βελτιώσει τη κατασταση
  4. Ψαχνωντας στο internet δε βρηκα πολλες πληροφοριες για το διαγραμμα, προφανως θα χρειαστω μηχανικο. Μήπως εννοείς τον πίνακα με τον οποίο μπορώ να βρω το σημείο δρόσου? Κάτι σαν το επισυναπτόμενο?
  5. Σε ευχαριστώ για την συμβουλή. Αν κολλήσω το dow (με καταλληλο κολλωδες υλικο) κατευθειαν στο τοιχο υπαρχει περιπτωση να εχω υγροποιηση στην ενωση?
  6. Υγροποίηση έχω σίγουρα τώρα επειδη το δοκαρι ειναι αμονωτο!!! Εννοειτε οτι θα εχω υγροποιηση αναμεσα στο dow και στον τοιχο η πανω στο dow?? Tο dow δεν υποτιθεται οτι θα μονωσει και θα κλεισει τη θερμογέφυρα???
  7. Γιατί να σοβατήσω? Το σπιτι κατοικειται οποτε μιλαμε για τοιχους βαμμενους κτλ. Εχεις καμια κολλα υποψην? Κατι σαν αυτην π.χ.? link Θελω να κολλησω το dow στο δοκαρι και μετα σκεφτομαι ειτε να βαψω κατευθειαν το dow ειτε να βιδωσω απο πανω Mdf και να βαψω το mdf..
  8. Καλησπέρα σε όλους, Η ερώτηση μου εχει να κανει με την τοποθετηση θερμομονωτικων φύλλων σε 2-3 δοκάρια εσωτερικα του σπιτιου. Μπορώ να τα κολλήσω στον τοιχο π.χ. με κολλα πλακιδιων η αφρο πολυουρεθανης αντι να τα βιδωσω???
  9. Μάλιστα ενδιαφέρον, σε ευχαριστώ! Αν καταλαβαίνω καλά σε ένα δωμάτιο που έχει θερμοκρασια περιβαλλοντος 20 βαθμούς και υγρασία 85 το σημείο δρόσου ειναι 17 που σημαίνει οτι οποιες επιφανειες εχουν κατω απο 17 θα εμφανισουν συμπηκνωση?
  10. Καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Δεν ήμουν παρών στην ανάμιξη, τα πηρα έτοιμα. Το μόνο που έκανε ο μπογιαντζής ήταν να προσθέσει 10% νερό. Το σπίτι ειναι του 87 και έχουν περάσει σίγουρα αλλά 2 χέρια βάψιμο όλα αυτά τα χρόνια. Ξέχασα να αναφέρω οτι έχει ενδοδαπέδια, αν παιζει καποιο ρολο αυτό... Επίσης να πω οτι τα φαινονομενα αυτα τα ειχα και πριν το φετινο βαψιμο απλά ίσως λίγοτερο έντονα... Μπορεί και να μην τα ειχα προσεξει λογω του οτι το χρωμα ηταν πιο ανοιχτό, τι να πω... Πρώτη φόρα ακούω για διαπνοή κτλ, όσο ζει μαθαίνεις!!! Δεν ήξερα οτι το χρωμα πρεπει να εχει αυτη την ιδιοτητα. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μπλοκάρει το χρώμα τη διαπνοη και για αυτο να ιδρωνουν? Αν ναι δεν θα πρεπε να συμβαινει σε ολο το τοιχο και να μην περιοριζεται το φαινομενο μονο στο δοκαρι? Ο αφυγραντηρας θα έρθει σε 2 βδομάδες, απλά ήθελά να το συζητησω και να μαθω αποψεις...
  11. Και γω αυτό υποθέτω οτι έχει δημιουργηθεί μεγαλύτερο φράγμα υδρατμών και λογω του οτι το δοκαρι δεν εχει μονωση (λογικά) η θερμογεφυρα που δημιουργειται ειναι πολυ πιο ισχυρη απο πριν. Αν υποθέσουμε οτι έχει δημιουργήσει φράγμα υδρατμών, ειναι φυσιολογικό να κάνει κάτι τέτοιο το υλικό αυτό? Θα πρεπε δηλαδή να κανει κατι τετοιο σαν υλικό?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.