Μετάβαση στο περιεχόμενο

angel88

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by angel88

  1. Γιατί να γράψεις άλλο στα δικαιολογητικά αφού υπάρχει επιλογη έντυπο παράβολο?
  2. Εντάξει προφανώς θα καταθέσεις το αντίγραφο που παίρνεις από τη γραμματεία αμέσως μετα την ορκωμοσία σου και σαν έτος κτήσης τη χρονια που ορκίστηκες.
  3. Τη γνωση Η/Υ ανάλογα με τη σχολή που έχεις τελειώσει μπορείς να τη δικαιολογήσεις με το πτυχίο σου αν ανήκει σε αυτή την κατηγορία όπως δείχνει η προκύρηξη.
  4. Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος, για τον υπολογισμό των μηνών προυπηρεσίας μετράμε από την έναρξη της ασφάλισης μέχρι την ημερομηνία έκδοσης της βεβαίωσης από τον ΕΤΑΑ ή μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής των δικαιολογητικών?
  5. Θα ήθελα μια διευκρίνηση για τον τρόπο απόδειξης της εμπειρίας. Για εμάς τους μηχανικούς ισχύει ότι ο υπολογισμός της προυπηρεσίας ξεκινά από τη στιγμή που εκδίδεται από το ΤΕΕ η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος? Και αυτό το αποδεικνύουμε επίσης με βεβαίωση από το ΤΣΜΕΔΕ όπου αναγράφονται οι μήνες ασφάλισης μέχρι σήμερα? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.