Μετάβαση στο περιεχόμενο

stoup

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by stoup

  1. Συναδελφοι καλησπέρα, μου έχει έρθει μία υπόθεση και θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά. Στο ισόγειο πολυκατοικίας υπάρχει κατάστημα που έχει μέσα ένα ψυγείο. ο ιδιοκτήτης του σπιτιού του 2ου κάνει παράπονα για υπερβολικό θόρυβο.Μου ζητήθηκε λοιπόν να πάω να κάνω μία αυτοψία στον χώρο και αν είναι όλα κομπλέ να συντάξω μία τεχνική έκθεση που να λέει ότι δεν υπάρχει κάποια παράβαση. Το θέμα μου είναι το εξής: με μέτρηση χωρίς πιστοποιημένο όργανο μπορώ να συντάξω τεχνική έκθεση ή θα θεωρηθεί αυθέρετη??
  2. Συνάδελφοι καλησπέρα ασχολούμαι με πιστοποιήσεις ανυψωτικών μηχανημάτων σε συνεργασία με έναν φορέα. Πλέον αν δεν υπάρχει φάκελος και πιστοποίηση CE δεν μπορώ να εκδόσω πιστοποιητικό(συγκεκριμένα με ενδιαφέρουν οι γερανογέφυρες) Μήπως γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς χρειάζεται και πως μπορώ να το κάνω?? υποθέτω για να κλήση ο ΄φακελος θέλει στατική μελέτη, ηλεκτρολογική , μελέτη γήωσης Που μπορώ να βρω ακριβώς τι χρειάζετε?? οποιαδίποτε πληροφορία καλοδεχούμενη..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.