Μετάβαση στο περιεχόμενο

flokos82

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    thessaloniki
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

flokos82's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. οχι το το εν λογω καταστημα ειναι μεσιτικο γραφειο.
  2. Μπορεί ένας μηχανικός από ΤΕΙ να τον προσλάβει ο εργοδότης του σε κατάστημα σαν μηχανικό ώστε η εργασία του σε αυτόν να πιάνεται σαν προϋπηρεσία; Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, petsagouris
  3. οντως φιλε τα ιεκ γλυκοκοιτανε απ' εξω! στην αναμπουμπουλα χαιρεται το ιεκ!
  4. δεν το χεις νιωσει εσυ αλλα ρωτα καλυτερα οχι μονο για πολ.μηχανικους γενικα μιλαω erling
  5. Συναδελφοι (για μηχανικους τει) και προισταμενοι (για μηχανικους αει) τι αλλο να πω? κοιταξτε μονοι σας και δεστε καποια πραγματα καθαροτερα τι σημασια εχει αν ειναι 5 η 6 η 7 χρονια η σχολη του καθενος, σημασια εχει τι γνωσεις παιρνεις απο εκει μεσα! η κοντρα δεν οδηγει πουθενα ουτε ασφαλως και η υπεροψεια καποιων! η ελλαδα ειναι η μοναδικη χωρα που βαζει τα παιδια της, χαρην συμφεροντων να τσακωνονται και δεν κανει τιποτα για αυτο! αλλα τι λεμε τωρα εδω ειναι αυτη η νοοτροπια ''εμεις στη θεσσαλονικη ειμαστε καλυτεροι απο τη σχολη της πατρας'' ακομη και ενας πολιτικος μηχανικος απο ξανθη αντιμετωπιζει την ιδια ακριβως συμπεριφορα απο εναν αλλον απο το μετσοβειο κανω λαθος? οποτε παιδια αδικα τα λεμε ελλαδα ειναι, ελληνες ειμαστε και οχι γερμανοι! δεν αλλαζει τιποτα!
  6. Το ΤΕΕ παντα μπορουσε και πολεμουσε τους υπομηχανικους ειχε και εχει την δυναμη να το κανει αυτο εντος συνορων αλλα τωρα δεν ειναι οπως παλια που μπορεσε και μας χωρισε σε 2 σχολες εργα υποδομης και δομικα εργα τωρα ειναι στη μεση η ευρωπη, χανει τον πολεμο και καποιοι ...τρομαζουνε! δεν ειναι ευκολο οταν εχεις ενα κομματι ψωμι και να ερχεται καποια ''κυρια ευρωπη'' και να σου λεει να το μοιραστεις, ειναι δυσκολο να αφησεις και τα ψυχουλα ακομα!!! Δεν λεω οτι δεν υπαρχει διαφορα αλλα δεν ειστε εσεις κυριοι πολιτικοι μηχανικοι π.ε οι πυρινικοι επιστημονες και εμεις οι ειλωτες σας! Με σεβασμο σε ολους και περισσοτερο στους σκεπτομενους!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.