Μετάβαση στο περιεχόμενο

the lagman

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

the lagman's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Φίλε Τom ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου! Κατόπιν αρκετών συζητήσεων και με άλλους συναδέλφους μάλλον θα στραφώ προς Sokkia..Αρκετά καλύτερες τιμές με τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά και (με επιφύλαξη...) Ιαπωνέζικη αξιοπιστία.. p.s. Συγχαρητήρια σε όλους τους παράγοντες που μερίμνησαν για τη δημιουργία και την ορθή λειτουργία αυτού του Site.
  2. Φίλε μου Tom. Καλημέρα. Είμαι νέος στο χώρο της Τοπογραφίας με ελάχιστα χρόνια εμπειρίας. Πρόκειται να επενδύσω με την αγορά ενος Τotal Station και κατά την περιήγησή μου στο forum είδα ότι είσαι κάτοχος του οργάνου για το οποίο και ενδιαφέρομαι. Ο κάτοχος του το αγόρασε στις αρχές του έτους με ελάχιστη χρήση. Θα ήθελα να μάθω αν και κατά πόσο είσαι ευχαριστημένος και αν θα το συνιστούσες ως μια καλή επένδυση. Ως τιμή πώλησης δεν έχει οριστεί από τον κάτοχο (δεδομένου οτι είναι σχεδόν αχρησιμοποίητο), αλλα περιμένει τη δική μου πρόταση. Εργάζομαι σε εργοτάξιο με αντικέιμενο κυρίως την οδοποιία. Το συγκεκριμένο όργανο είναι με servoμηχανισμό. Δεν έχω ξαναδουλέψει με τέτοιου είδους όργανο. Ενδείκνυται για τέτοιου είδους χρήση; Ένας τοπογράφος της ''παλιάς σχολής'' με προέτρεψε στην αγορά ενός απλού οργάνου ισχυριζόμενος την μη παραγωγικότητα σε τέτοιου είδους όργανα (καθυστέρηση στις σκοπεύσεις, στις μετρήσεις αλλά και στην εγκυρότητα των αποτελεσμάτων). Κατά πόσο αληθεύει κάτι τέτοιο; Θα εκτιμούσα απάντησή σου Με εκτίμηση
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.