Μετάβαση στο περιεχόμενο

santos

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

santos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ευχαριστώ. γενικά όσοι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί ΤΕΙ θελουν ας γράψουν σε τι εταιρεία απασχολούνται, με τι καθήκοντα και με τι μισθό, για να διαμορφώσουμε όλοι μια άποψη για το πού κινούνται οι μισθοί μας στην πιάτσα
  2. Γιά εμάς τους ηλεκτρολόγους μηχανικούς ΤΕΙ,γνωρίζει κανείς υπάρχει προσφορά εργασίας στο εξωτερικό,και αν ναί για τι μισθούς μιλάμε?
  3. γεια σας υπαρχει κανεις που να δουλευει η να γνωριζει τι μισθους δινει ο ακτωρ στους μηχανικους ΤΕΙ? Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  4. γεια σας υπαρχουν στο forum μελετες απλων ηλεκτρολογικων εγκαταστασεων και με ποιο τροπο μπορω να τις δω? Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.