Μετάβαση στο περιεχόμενο

Irini Fountouli

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

248 profile views
  • pap87

Irini Fountouli's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε. Με έσωσες. Προσπαθούσα να δω τι κάνω λάθος και δεν έβρισκα και άκρη με το ΤΕΕ τηλεφωνικά.
  2. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα. Θα ήθελα να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη για την ασχετοσύνη αλλά είμαι νέα στο επάγγελμα. Έχω πραγματοποιήσει ρύθμιση αυθαίρετης αλλαγής χρήσης από βοηθητική σε κύρια χρήση σε ισόγεια οικοδομή με υπόγειο με σκοπό την μεταβίβαση του ακινήτου. Η συμβολαιογράφος μου ζήτησε να εκδόσω βεβαίωση νομιμότητας για το ακίνητο, το οποίο και προσπάθησα να κάνω από το σύστημα. Ενώ όμως δεν συμπληρώνω τίποτε στα φύλλα καταγραφής (μένει ως έχει δηλαδή) και βάζω μόνο τον αριθμό αδείας και τα στοιχεία ιδιοκτήτη, μου ζητάει επίσης συμφωνηθείσα αμοιβή και ημερομηνία αυτοψίας την οποία και καταγράφω, στην διαδικασία περαίωσης της βεβαίωσης επιλέγω την δεύτερη επιλογή, επιλέγω τα πλαίσια ελέγχου και πατάω αποθήκευση, μου βγάζει ένα εξασέλιδο το οποίο δεν εμφανίζει πουθενά την βεβαίωση και μου γράφει περαιωμένο. Λίγη βοήθεια παρακαλώ από τους πιο έμπειρους. Ευχαριστώ.
  3. Καλημέρα σε όλους. Ένας πολύ καλός φίλος θέλει να μεταβιβασει ο πατέρας του σε εκείνον ένα ακίνητο (κατοικία) και έπειτα από συναντηση του με συμβολαιογραφο ενημερώθηκε ότι με βάση πρόσφατο νόμο, για να πραγματοποιηθει η μεταβίβαση απαιτείται μια ειδική βεβαίωση μηχανικού αλλά δεν του έδωσε άλλη πληροφορία σχετικά με την βεβαίωση. Άλλον συνάδελφο που ρώτησα δεν γνώριζε ουτε εκείνος και φαντάστηκε ότι ίσως ήταν για να βεβαίωση ότι τυχόν αυθαίρετα είναι νομιμοποιημένα. Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος τι μπορεί να αφορά αυτή η βεβαίωση; Θα με βοηθούσατε ιδιαίτερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.