Μετάβαση στο περιεχόμενο

billyteme

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

219 profile views

billyteme's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σκεφτομαι να εφαρμοσω στην ταρατσα μου την μεθοδο με ελαφροσκυρόδεμα απο κοκκους διογκωμενης πολυεστερινης και τσιμεντο ειμαι σε α κλιματικη ζωνη.Το βαρος ειναι 200-350 Kg/m3 και η Θερμική αγωγιμότητα λ: 0.067 W/m K.Ποια η γνωμη σας για αυτο το υλικο;Η Θερμική αγωγιμότητα του θεωρειται αρκετη;10 η 12 εκατοστα παχος θα κανουν την διαφορα μεσα στο σπιτι;η τιμη ειναι περιπου 210 ευρω το m3. Μονο το υλικο.
  2. Ναι ευχαριστω τα διαβασα αλλα για neopor eps σε ταρατσα δεν υπαρχουν πολλες πληροφοριες. Το neopor επειδη ειναι eps(φελιζολ) μηπως θα αποροφαει το νερο.Αν βαλω γεωυφασμα πανω απο το neopor και μετα χαλικι θα ειμαι ενταξει;
  3. Για σας θα ηθελα την γνωμη των ειδικων και μη για την μονωση της ταρατσας μου.Εχω τον χρονο και το μερακι να ασχοληθω.Λοιπον ειναι παλια πολυκατοικια 30 χρονων, η ταρατσα μονο μπετον.Εχω αλειψει το μπετον με ασταρι hyperdesmo και απο πανω hyperdesmo το ασπρο πολουερουθανικο.Τωρα απο πανω θα κολησω neopor πενταρι με ειδικη κολα.Μεχρι εδω πως τα παω;Απο πανω δεν θελω τσιμεντο η αφρομπετον η αλλα.Αν τωρα ριξω πανω απο το neopor ενα γεωυφασμα και πετραδακι ειμαι ενταξει;η μπορω να κολλησω πανω στο neopor κατευθειαν πλακακιη τσιμεντοπλακα;στην ταρατσα δεν ανεβαινει κανεις.η να αλειψω το neopor με μονωτικη μπογια.Οποια ιδεα ειναι ευπροσδεκτη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.