Μετάβαση στο περιεχόμενο

petrtkhtjhy

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

835 profile views
  1. Εάν μπορείτε να με συμβουλευάτε.σε πλάκα η οποία είχε περαστεί προ 15ετίας ένα ακρυλικό της sika . Μέσω το εξοικονομώ θέλω να κάνω θερμομόνωση δώματος καθώς εδω κάνουν μόνωση με κόλλα δίχτυ και καθώς εχω διαβάσει αρκετά στο φόρουμ δεν θέλω να κάνω την συγκεκριμένη.Η ταράτσα εχει κλίση 1% και ειναι 40 ετών.σκέφτομαι να βγάλω το παλιό επαλειφόμενο να τριφτεί με μηχανή μωσαικού καθως έχει κάποιες οπές και να περάσω πολυουρεθάνη(ίσως χρειαστεί και εξομάλυνση με τσιμεντοκονία).Κανονικά θέλω να περάσω ελαστικό τσιμεντοειδές οπλισμένο άλλα ο φόβος μου είναι αν θα γίνει σωστή εφαρμογή απο το μάστορα γιατί εδω στο νησί δεν ξερω κατα πόσο ξέρουν να τα οπλίζουν.το θέμα μου ειναι το εξης θα βάλω θερμομονωτικό πλακιδιο (κάθως οτι αλλο γίνεται στο νησί γίνεταιόπως να ναι)η πολυουρεθάνη π.χ hyperdesmo θα μου δημιουρησει υγροποιήσεις στο ταβάνι η θα πρέπει να βαλω την hyperdesmo s? Αναφέρω το συγκεκριμένο υλικό διότι το μαγαζί που θα συνεργαστώ φέρνει το παραπάνω και δεν μπορω να πάω σε κάποιο άλλο επαλειφόμενο οπως το maris 250.Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
  2. Γεια σας, Μεσα απο το προγραμμα εξοικονομω ειπαμε να κανουμε θερμομονωση δωματος και μονο που δεν εχουμε χαθει στις μεταφρασεις απο τις μονωσεις που υπαρχουν και αυτα που δαιβαζουμε .τελοςπαντων θελω να σας ρωτησω εαν εχετε γνωμη για το polithern blu καθως μεαυτο οπως λενε δινεις και ρυσεις και θερμομονωνεις σημαντικο για κατοικια που δεν μπορει να φορτωθει πολυ.εαν καποιος εχει κανει μονωση με αυτο το υλικο και ειναι ευχαριστημενος ας μας πει την γνωμη του.τελος θα θελαμε η στεγανοποιηση να γινει με επαλοιφομενο και οχι ασφαλτοπανα.
  3. Γεια σας,

    Θα ήθελα να σας ρωτήσω  κύριε  Ροδόπουλε το εξής:Έχω μια κατοικία στο  νησί της νάξου κατασκευή του 75 και πρόσφατα μέσω του εξοικονομώ θέλω να κάνω θερμομόνωση σε ταράτσα 100 τ.μ .Ο μηχανικός μου μου πρότεινε μια μόνο λύση καθ'ότι δεν θέλουμε να προσθέσουμε βάρος στην πλάκα λόγω παλαιότητας( η πλάκα έχει μια κεντρική κολόνα και άλλη μια της βεράντας του σπιτιού) να κολληθεί η εξηλασμένη πολυστερίνη(σε περίπτωση μη ρήσεων εξηλασμένη διαφορετικώ μεγεθών) και από πάνω να περαστεί κόλλα δίχτυ και τέλος κάποιο επαλειφόμενο .Το θέμα είναι ότι άσχετα με το αν γίνονται τέτοιου είδους μονώσεις στο νησί χωρίς μελέτες, το μόνο πιστοποιημένο σύστημα που βρήκα είναι της εταιρείας  kraft το climaroof .Θέλω λοιπόν να σας ρωτήσω  εάν συμφωνείτε να προβώ σε αυτή την  μόνωση εφ'όσον είναι η μόνη πιστοποιημένη λύση που βρήκα .Δεύτερον η πλάκα είχε περαστεί προ 10 ετίας ίσως και παραπάνω ένα επαλειφόμενο της sika , πριν προχωρήσω την μόνωση θα πρέπει να καθαριστεί η πλάκα με μαρμαρομηχανή η να τριφτεί ώστε να φύγει το επαλειφόμενο και να κλειστούν τυχόν μερεμέτια; Τέλος εάν χρειαστούν ρύσεις ποιο  θα ήταν το καταλληλότερο υλικό και πότε θα πρέπει να δωθούν πριν την εξηλασμένη η μετά?καθώς δεν θέλω να μπω  στην διαδικασία να δώσω ρύσεις με εξηλασμένη διαφορετικών μεγεθών.Εάν έχετε χρόνο να μου πείτε τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως καθώς η γνώμη σας είναι ιδιαίτερα σημαντική για μένα .Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας !

    20191025_183537.thumb.jpg.bf8bd51173b3fbebcdfc08634b0845d5.jpg

    20191025_181546.thumb.jpg.3ad380d91c53a4a12d13aba6760d9ba8.jpg

    1. Show previous comments  2 more
    2. petrtkhtjhy

      petrtkhtjhy

      ΩΡΑΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΕ ΡΟΔΟΠΟΥΛΕ.ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!

    3. petrtkhtjhy

      petrtkhtjhy

      Ωραία σας ευχαριστώ πολύ κύριε Ροδόπουλε.Θα σας καλέσω μέσα στην ημέρα!

    4. petrtkhtjhy

      petrtkhtjhy

      Ωραία σας ευχαριστώ πολύ κύριε Ροδόπουλε .Θα σας καλέσω μέσα στην ημέρα!

  4. Γεια σας, Θα ήθελα να ρωτήσω τον κύριο Ροδόπουλο το εξής:Έχω μια κατοικία σε νησί κατασκευή του 75 και πρόσφατα μέσω του εξοικονομώ θέλω να κάνω θερμομόνωση στην ταράτσα 100 τ.μ .Ο μηχανικός μου μου πρότεινε μια μόνο λύση καθ'ότι δεν θέλουμε να προσθέσουμε βάρος στην πλάκα λόγω παλαιότητας( η πλάκα έχει μια κεντρική κολόνα και άλλη μια της βεράντας του σπιτιού) να κολληθεί η εξηλασμένη πολυστερίνη και από πάνω να περαστεί κόλλα δίχτυ και τέλος κάποιο επαλειφόμενο .Το θέμα είναι ότι άσχετα με το αν γίνονται τέτοιου είδους μονώσεις στο νησί το μόνο πιστοποιημένο σύστημα που βρήκα είναι της kraft το climaroof .Θέλω λοιπόν να ρωτήσω τον κύριο Ροδόπουλο εάν συμφωνεί με αυτή την μόνωση εφ'όσον είναι η μόνη πιστοποιημένη λύση και δεύτερον η πλάκα είχε περαστεί προ 10 ετίας ίσως και παραπάνω ένα επαλειφόμενο της sika , πριν προχωρήσω την μόνωση θα πρέπει να καθαριστεί η πλάκα με μαρμαρομηχανή η να τριφτεί ώστε να φύγει το επαλειφόμενο και να κλειστούν τυχόν μερεμέτια; Τέλος εάν χρειαστούν ρύσεις ποιο θα ήταν το καταλληλότερο υλικό?καθώς δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να δώσω ρύσεις με εξηλασμένη διαφορετικών μεγεθών.Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας ! Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  5. Γεια σας, Θα ηθελα να ρωτησω τον κυριο Ροδοπουλο το εξης:Εχω μια κατοικια σε νησι κατασκευη του 75 και προσφατα μεσω του εξοικονομω θελω να κανω θερμομονωση στην ταρατσα 100τ.μ .Ο μηχανικος μου μου προτεινε μια μονο λυση καθοτι δεν θελουμε να προσθεσουμε βαρος στην πλακα λογω παλαιοτητας( η πλακα εχει μια κεντρικη κολονα και αλλη μια της βεραντας του σπιτιου) να κολληθει η εξηλασμενη πολυστερινη και απο πανω να περαστει κολλα διχτυ και τελος καποιο επαλειφομενο.Το θεμα ειναι οτι ασχετα με το αν γινονται τετοιου ειδους μονωσεις στο νησι το μονο πιστοποιημενο συστημα που βρηκα ειναι της craft το climaroof.Θελω λοιπον να ρωτησω τον κυριο ροδοπουλο εαν εγκρινει τετοιου ειδους μονωση και δευτερον η πλακα ειχε περαστει προ 10ετιας ενα επαλειφομενο της sika , πριν προχωρησω την μονωση θα πρεπει να καθαριστει η πλακα με μαρμαρομηχανη η να τριφτει ωστε να φυγει το επαλειφομενο και να κλειστουν τυχον μερεμετια; Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.