Μετάβαση στο περιεχόμενο

vicky123

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by vicky123

  1. akaliak σε ευχαριστώ πολύ! οπότε στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να βάλω γείωση στο PE-steel ακριβώς μετά τον αγωγό PE ?
  2. Καλησπέρα σας, θέλω σε μελέτη να θάψω αγωγό 5.5μ .αποφασίσαμε να βάλουμε αγωγό απο PE διαβάζοντας το ΦΕΚ είδα όι χρειάζεται μονωτικούς συνδέσους.. αυτό που δε γίνεται συγκεκριμένο είναι εάν θα βάλω μονωτικά (γείωση?) και σε αγωγό PE? σας ευχαριστώ πολύ
  3. χρησιμοποιούμε μονωτικά σε συγκολληση με PE?
  4. Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Δεν χρησιμοποιούμε το Quote για απόκριση σε αμέσως προηγούμενο μήνυμα. Επιβαρύνεται χωρίς λόγο το φόρουμ. Ευχαριστώ, hkamp.
  5. κάτι τελευταίο τα ανοίγματα τις γυψοσανίδας πρέπει να έχουν συγκεκριμένο άνοιγμα? ευχαριστώ
  6. Ευχαριστώ πολυ για την άμεση και σαφή απάντησή σου!
  7. καλησπέρα σας, θέλω να κάνω μια μελέτη για κουζίνα φυσικού αερίου .Ο όγκος της κουζίνας είναι 40m3 ,αλλά δεν έχω άνοιγμα για αερισμό . Χρειάζεται αερισμός ? επίσης σε κάποιο σημείο η σωληνογραμμή θα κρυφτεί μεσα σε γυψοσανίδα εκεί θα χρειαστεί αερισμός? ευχαριστώ πολύ!
  8. καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω εαν ξέρετε ποιο είναι το κόστος για την επέκταση δικτύου φυσικού αερίου σε δρόνο που δνε έχει αέριο.. έχωακούσει οτι πρέπει να μαζευτούν περίπου 400.000 θερμίδες για να είναι δωρεάν υπάρχει κα΄ποιο εγγραφο ήσχετικά κάτι με αυτο? ευχαριστώ
  9. το να ανοίξω καινουργιο template και μετά να πατήσω SheetSets και μετα στο φάκελο Architectural Metric δεν μου δίνει άμεσα σχεδίαση σε μέτρα ? και τελος όταν πάω για εκτύπωση να βάλω 1000 mm = 100 units για εκτύπωση 1:100
  10. Didonis μπορείς να μου πείς τι ρυθμίσεις έχεις κάνει στο autocad στο αρχείο που εφτιάξες?..
  11. Ευχαριστώ πάρα πολύ! με βοηθήσατε πολύ!
  12. ναι ,αλλά δε σχεδιάζουμε σε mm ?.. και τη κλίμακα την επιλέγω απλά απο το scale του print? θα πρέπει να κάνω και κάποια αντιστοιχία σε units?
  13. καλησπέρα, έχω ψάξει στο forum αλλά δεν έχω καταφέρει να σχεδιάσω σε κλίμακα .δε ξέρω τι λάθος κάνω (μάλλον πολλά..) μπορείτε να μου πείτε με απλά βήματα το τρόπο σχεδίασης ?έστω ότι θέλω να σχεδιάσω ένα τοίχο 10 μέτρα επι 8 μέτρα και να το τυπώσω σε χαρτί Α4 . Ευχαριστώ πολύ !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.