Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΓΠΣΤΣ-ΑΗΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΓΠΣΤΣ-ΑΗΣ

  1. Καταρχάς, μπορείς να μας πεις για τι παροχή αναφέρεσαι (ή πόσα Ampere). 1. Αν είναι πολλών μέτρων η παροχή, δοκίμασε να μετρήσεις και στην αρχή της παροχής ή ακόμη κάπου στη μέση (για να μπορείς να συγκρίνεις και να αποκλίσεις το φαινόμενο μαγνίτησης). 2. Αν είχες πρόβλημα διαρροής (τουλάχιστον στα επίπεδα που ενεργοποιείται ο μηχανισμός του), θα σου έπευτε ο διαρροής. 3. Η τάση αυτή πιθανόν προέρχεται από το φορτίο σου. Δοκίμασε να αφαιρέσεις τα φορτία και ξαναπάρε μια μέτρηση. Θα δεις ότι θα έχει μειωθεί συμαντικά (αν δεν είναι η πρώτη περίπτωση).
  2. Αυτός Που Χτυπά Πρώτος, Δείχνει Ότι Δεν Έχει Άλλα Επιχειρήματα...

  3. Εφ’ όσον έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μια απλή εκκίνηση (on - off) ίσα - ίσα για να δεις την φορά περιστροφής, μπορείς να αγοράσεις έναν ρευματολήπτη με αλλαγή φοράς περιστροφής με 10€. Έχει εσωτερικά ανάμεσα στα ποδαράκια του ρευματολήπτη μια βίδα που απλά το γυρνάς μισή περιστροφή με ένα κατσαβίδι και είσαι έτοιμος. Έτσι, καλύπτεσαι και στην περίπτωση που θέλεις (απ’ ότι κατάλαβα) να χρησιμοποιήσεις τον εξοπλισμό σε οιαδήποτε ξένη εγκατάσταση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.