dimitris GM Δημοσιεύτηκε March 16, 2017 at 08:00 μμ Δημοσιεύτηκε March 16, 2017 at 08:00 μμ http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=785&sni[524]=4749&language=el-GR 1
panos-vicious Δημοσιεύτηκε March 17, 2017 at 11:46 πμ Δημοσιεύτηκε March 17, 2017 at 11:46 πμ (edited) Με μια πρόχειρη ανάγνωση: καταργείται η ειδική διάταξη για τις οδεύσεις διαφυγής μικρών καταστημάτων (άρθρο 7: Εμπόριο) και επίσης <<Επισημαίνεται ότι εφόσον σε κατάστημα υφίσταται αποθήκη για τη αποκλειστική εξυπηρέτησή του, η οποία δεν είναι υψηλού βαθμού κινδύνου (κατηγορία Ζ3 (πυροθερμικό φoρτίο > 2000 MJ / m2) βάσει του άρθρου 10) και έχει επιφάνεια έως 250 τ.μ., χωρίς να υπερβαίνει την επιφάνεια που καταλαμβάνει το κατάστημα, τότε η αποθήκη θεωρείται συμπληρωματική χρήση του καταστήματος και ο χώρος αυτός εξετάζεται με το παρόν άρθρο>>. Ακόμα, στο άρθρο 10 (Αποθήκευση), λέει πως <<Ενδεικτικές συμπληρωματικές χρήσεις στην κατηγορία αυτή είναι μικρά γραφεία, μικρό κατάστημα κλπ.>>, χωρίς να ορίζει τι σημαίνει "μικρό". Πόσο δηλαδή ρε αδελφέ; Μου θυμίζει το "μικρό" δίκτυο διανομής ΖΝΧ της ΤΟΤΕΕ 20701-1/2010. Πάλι τα μικρά εμφανίζονται στο άρθρο 7 (εμπόριο): <<Ενδεικτικές συμπληρωματικές χρήσεις στην κατηγορία αυτή είναι μικρή αποθήκη, μικρό εστιατόριο, μικρός παιδότοπος, κυλικείο, κουζίνα, αποδυτήρια κλπ>>. Τα δύσκολα αρχίζουν όταν ζητά εφαρμογή του νέου κανονισμού σε συνολική ή μερική αλλαγή χρήσης, ή/και σε προσθήκη δόμησης λειτουργικά εξαρτημένη ή /και σε λειτουργικά εξαρτημένες προσθήκες (υπό προϋποθέσεις). Και περιμένουν κατάθεση προτάσεων σε μια εβδομάδα; Θα μου πεις στον κάλαθο θα πάνε οι προτάσεις, αλλά λέω εγώ τώρα. Edited March 17, 2017 at 02:36 μμ by panos-vicious
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα