Μετάβαση στο περιεχόμενο

vaioschim

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

vaioschim's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχω διαβάσει το ποστ #34 αλλά θέλω μια επιβεβαίωση για αυτό. Να είστε καλά.
  2. Καλησπέρα σε όλους/όλες. Μου προέκυψε κάτι έκτακτο (υπέρηχος κοιλίας) και θέλω να ρωτήσω αν ισχύει ακόμα η γνωστή, παλιά διαδικασία ή αν έχει αλλάξει κάτι. Παίρνω τηλ στο ταμείο, στέλνω μαιλ, τζίφος... Πηγαίνεις στο γιατρό, σου γράφει λογικά στο βιβλιάριο τις εξετάσεις. Στη συνέχεια, πας στο διαγνωστικό κέντρο, κάνεις την εξέταση (κοστολόγηση βάσει κρατικού τιμολογίου). Καταθέτεις την απόδειξη στο ταμείο για να μπουν τα χρήματα στο λογαριασμό σου εν ευθέτω χρόνω. Ισχύει η παραπάνω διαδικασία ή θέλει προέγκριση από τον ελεγκτή ιατρό του ταμείου πρώτα? Ευχαριστώ
  3. Καλησπέρα. Εγώ ξέρω ότι προέγκριση χρειάζεται μόνο η μαγνητική τομογραφία. Εφόσον στην έχει γράψει και γιατρός σχετικός με την πάθηση (ενδοκρινολόγος) δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα. Δες εδώ. Περιμένε να ποστάρει και κανείς άλλος με παρόμοια εμπειρία, μη τυχόν και κάνω λάθος.
  4. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Από ότι φαίνεται την επίσκεψη στο ΤΣΜΕΔΕ δε τη γλυτώνω.
  5. Καλημέρα συνάδελφοι. Ως νέος μηχανικός και βλέποντας το μπάχαλο που επικρατεί στο πιο πλούσιο ταμείο της χώρας, θέλω να κάνω τις εξής ερωτήσεις: 1) Είτε κάνω τις εξετάσεις σε συμβεβλημμένο μικροβιολογικό εργαστήριο είτε όχι, την επίσκεψη στο ΤΣΜΕΔΕ μπορώ να την αποφύγω? 2) Λογικά θα πληρώσω τις εξετάσεις στο μικροβιολόγο και μετά θα πάρω τα λεφτά μου από το ταμείο? Τα χρήματα καταβάλλονται άμεσα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.