Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόβλημα σε καυστήρα πετρελαίου


stavros13

Recommended Posts

Καλησπέρα στο forum,Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!

Εδώ και 3 μέρες έχω το εξής πρόβλημα.Κάθε μέρα νωρίς το πρωί καθώς ο θερμοστάτης χώρου δίνει εντολή για να ξεκινήσει ο καυστήρας  αυτός δεν τίθεται σε λειτουργία και βγάζει βλάβη ανάβει το κόκκινο μπουτόν. Από την στιγμή που θα  πατήσω του κουμπί για να ξεκινήσει την λειτουργία ο καυστήρας όλη την μέρα δουλεύει κανονικά χωρίς να παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα.Μπορεί να μου πεί εαν γνωρίζει κάποιος που οφείλεται αυτό το πρόβλημα;Ευχαριστώ προκατοβολικά!

Link to comment
Share on other sites

Κακή ρύθμιση. Φώναξε έναν καλό καυστηρατζη να στο φτιάξει. Αλλά να του πεις τι σου παρουσιάζει μην του πεις απλά θέλω και συντήρηση.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Εννοώ αν ο πελάτης  που έχει πρόβλημα δεν το αναφέρει, απλά λέει ότι ο λέβητας θέλει !συντήρηση; Και ο τεχνικός που συνεργάζομαι βρίζει τους περισσότερους για τον ίδιο λόγο και νόμιζα ότι είναι υπερβολικός και όχι ότι οι πελάτες το κάνουν επίτηδες!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.