Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανακοίνωση Υπ. Οικονομικών για τους Επαγγελματικούς Λογαριασμούς


Engineer

Recommended Posts

Από τις 10 Νοεμβρίου 2017 είναι σε λειτουργία στο διαδικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε. η εφαρμογή δήλωσης των επαγγελματικών λογαριασμών. Η θέσπιση του επαγγελματικού λογαριασμού δίνει τη δυνατότητα στη Φορολογική Διοίκηση να λαμβάνει πιστότερη απεικόνιση των συναλλαγών των επιχειρήσεων που πραγματοποιούνται με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής, όπως μεταφορές πίστωσης και άμεσες χρεώσεις.

 

Οι πληροφορίες που παράγονται μέσω των επαγγελματικών λογαριασμών είναι απαραίτητες, έτσι ώστε να απεικονίζονται όσο πιο ορθά γίνεται οι συναλλαγές, που σχετίζονται με την κάλυψη του ποσού για την κατοχύρωση του αφορολόγητου και με τον υπολογισμό των ποσών που θα ληφθούν υπόψη στο πρόγραμμα δημοσίων κληρώσεων. Επομένως, επαγγελματίες και επιχειρήσεις πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν τον ή τους επαγγελματικούς λογαριασμούς τους, έτσι ώστε οι συναλλαγές αυτών να συμπεριληφθούν και στις επερχόμενες κληρώσεις του προγράμματος δημοσίων κληρώσεων.

 

Πηγή: https://www.e-forolo....aspx?id=207538

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.