Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόβλημα με φωτιστικά φθορισμού


apostan

Recommended Posts

Αφού λύθηκε το πρόβλημα, όλα καλά. Αλλά χάσαμε την ευκαιρία να πιάσουμε ένα φάντασμα που πιθανόν ταλαιπωρήσει και άλλους.

Για την πληρέστερη καταγραφή της περίπτωσης, είναι εύκολο να μας πεις (ακόμη και στο περίπου) πόσους philips και πόσους osram είχε κάθε κύκλωμα;

Link to comment
Share on other sites

Αυτό το θέμα πάντως, πέρα από την περίπτωσή σου φίλε μου, θέτει για πρώτη ίσως φορά μια υπόνοια σχετικά με τους κατασκευαστές ? Υπάρχει κάποια "ασυμβατότητα" μεταξύ λαμπτήρων ή/και των ballast ? (διότι πιθανόν αν αντικαθιστούσες τα ballast της osram με phillips μπορεί και να δούλευαν). Η' απλά ήταν αστοχία κάποιας παρτίδας ? 64 λαμπτήρες είναι μεγάλος αριθμός πάντως.

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ πιστεύω πως αν άλλαζα τα ballast μάλλον θα σταματούσε (πιο εύκολη λύση η αλλαγή των λαμπτήρων). Αλλά από την άλλη ίσως παρουσιαζόταν αυτό το ‘φαινόμενο’ και σε συνδυασμό με το δίκτυο (λαμπτήρες – ballast – δίκτυο). Γιατί όπως μου είπε ο κατασκευαστής του φωτιστικού πάντα τους δίνει με τα ίδια ballast και τα δουλεύουν με όλους τους λαμπτήρες (Osram, Phillips, Sylvania…..)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Παλιοτερα τα φωτηστικα φθορισμου ειχαν εναν πυκνωτη συνδεδεμενο στο κυκλωμα τους, τα δικα σου ειχαν?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.