Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι γίνεται με διάνοιξη δρόμου?


Recommended Posts

Συνάδελφοι γεια σας.

 

Σε οικόπεδο εκτός σχεδίου που έχει μεν πρόσωπο σε δρόμο χαρακτηρισμένο ως αγροτικό, αλλά μη διανοιγμένο, τι χρειάζεται να γίνει για τη διάνοιξή του? Πράξη αναλογισμού? Και αν πρέπει να διανοιχτεί εξ' ολοκλήρου ώστε να θεωρείται προσβάσιμος? Δηλαδή, και να ανοιχτεί εμπρός από το εν λόγω οικόπεδο, τότε και πάλι δεν είναι προσβάσιμος στην πράξη.

 

Τονίζω πως η διάνοιξη του δρόμου πρέπει να γίνει μέχρι το σημείο που θα πέσει πάνω στον κοινοτικό. Δαπάνες ποιανού γίνεται αυτό? Εφόσον φαίνεται στο τοπογραφικό ως αγροτικός δρόμος, θεωρείται απαλλοτρίωση? Πρέπει φαντάζομαι να ενημερωθεί και η κοινότητα? Τι γίνεται με τους ιδιοκτήτες των εμπλεκόμενων οικοπέδων?

 

Υπάρχει κάτι σχετικό στην δομική ενημέρωση που να μπορώ να μελετήσω?

 

Πολλές ερωτήσεις αλλά αν κάποιος έχει κάποια σχετική εμπειρία θα με βοηθούσε ιδιαίτερα.

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Liselef, είσαι σίγουρη ο δρόμος είναι χαρακτηρισμένος ως αγροτικός και άν ναι από πού και ποιά αρχή τον έχει χαρακτηρίσει?

Εδώ στο forum έχουν γραφτεί πολλά και ενδιαφέροντα για αγροτικούς δρόμους, κάνε μια αναζήτηση και διάβασε τι έχει γραφτεί.

Link to comment
Share on other sites

μάλλον εννοείς ότι είναι αγροτική οδός διανομής ή αναδασμού έτσι? Δε γίνονται αναλογισμοί γιατί δεν είναι απαλλοτρίωση. Βάλε ένα JCB και διαμόρφωσε το.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.