Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός - Οικονομία και αγορά εργασίας


capspar

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!

Είμαι καινούργια στο forum και σχετικά καινούργια και στον κλάδο σας.

Για να τα πάρουμε από την αρχή.Είμαι φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και στο εξάμηνο που μας έρχεται θα επιλέξουμε ροές.

Έχω κατασταλάξει για Ενέργεια-Οικονομία, αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω πως μπορώ να τα συνδυάσω μετά, αυτά.Σε τι είδους εταιρίες μπορώ να εργαστώ και αν ένα μεταπτυχιακό(που πάντα είναι, αλλά λέμε τώρα!) θα ήταν καλό στην ΑΣΟΕΕ. Γενικά η ιδέα του marketing-management με ψήνει ιδιαίτερα!(Μη ρωτάτε γιατί τότε είμαι εδώ!!!!)

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:D

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

 

Τους λόγους για τους οποίους είσαι εκεί μπορείς να τους αναζητήσεις σε διάφορα μέρη. Βλ. σχολείο, βλ. οικογένεια, βλ. λάθος προγραμματισμός καριέρας, βλ. λίγο για το ότι η ώρα του παιδιού στο σχολείο ήταν η ώρα του ΣΕΠ (το πιο σημαντικό μάθημα κατά τη γνώμη μου, μετά από εκείνο των ελληνικών - καθώς μπορεί να σε επηρρεάσει για το τι θα κάνεις όλη σου τη ζωή).

 

Έχε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και στο μεράκι σου. Θα κάνεις κάτι που θα σου αρέσει και έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες έτσι να πετύχεις

 

;)

Link to comment
Share on other sites

Δεν χρειαζεται μεταπτυχιακο στην Ασοε για να εργαστεις πανω στο managment και στα οικονομικα,μπορεις και απο τη σχολη σου,στην Ελλαδα τουλαχιστον πολυ ευκολα.Και χωρις να εχω μεγαλη πειρα νομιζω οτι μπορεις να εργαστεις σε οποια εταιρια θελησεις αρκει να αναφερεις στο βιογραφικο σου την κατευθυνση σου κ τις ασχολιες σου.Ετσι κιαλλιως εχω φιλους που εχουν τελειωσει οικονομικα ΑΣοε κ αυτη την εποχη κ εδω και δυο χρονια δουλευουν σε τυροπιταδικα και ιντερνετ καφε,πολυ ανεργια στον κλαδο των οικονομικων,τωρα για το μανατζμεντ κτλ η σχολη σου σου δυνει πολλες δυνατοτητες και μεγαλο ευρος επιλογων,απο εταιριες για σαμπουαν και Τasty chips η μεχρι και πολυεθνικες ενεργειακες,αλλα νομιζω στα επομενα χρονια μπορει να ερθει η πυρηνικη ενεργεια κ τα συμπλεκομενα οποτε η αγορα κινειται αρκετα και παιζει κ μεγαλο ρολο η τυχη/(η μεσον στην ελλαδα) κ η θεληση κ φυσικα μολις παρεις το πτυχιο σου θα δεις το ευρος των δυνατοτητων του.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.