Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημερα-κ-συγνωμη-για-τις-παυλες-προβλημα-στο-πληκτρολογιο:)

μολις-πριν-λίγες-μερες-υπεγραψα-το-συμβολαιο-για-το-νεο-μου-σπίτι.αυριο-λοιπον-πρεπει-να-κανω-τις-συνδεσεις...(δεη-αεριο-νερο).

ο-εργολαβος-λοιπον-μου-χρωσταει-ηλεκ.-σχεδιο-κι-οτι-αλλα-χαρτια-απαιτουντε-για-να-βαλω-ρολοι(δεν-εχω-ιδεα-τι-χαρτια-θελει-η-δεη-κ-υτος-δεν-με-βοηθαει).εχει-βαλει-ηδη-χελωνα-γιατι-εχει-2-χρονια-που-τελειωσε-η-οικοδομη-κ-τα-αλλα-3-διαμερισματα-κατοικουντε.

εκτος-απο-το-δικο-μου-βεβαια-που-δεν-εχει-ρολοι.(ειδα-την-χελωνα-αδεια)τωρα-λοιπον-μου-jηταει-χωρις-να-χουμε-συμφωνησει-κατι-τετοιο-για-να-μου-δωσει-τα-χαρτια-για-να-κανω-συνδεσεις-1600€.εχω-εκνευριστει-γιατι-αφενος-δεν-εχω-δυνατοτητα-να-τα-δωσω-κ-ΠΡΕΠΕΙ-ν-κανω-τις-συνδεσεις-για-να-μετκομισω-κ-αφετερου-γιατι-ειναι-λιγο-εκβιασμος.θελει-να-του-πληρωσω-λεει-την-χελωνα-κ-τον-ηλεκτρολογο-συν-οτι-εδωσε-για-το-αεριο-το-οποιο-απλα-θα-το-επανασυνδεσω(300€στην-εταιρια-αεριου)...ειναι-λογικο-να-παρω-ενα-σπιτι-2-χρονια-μετα-που-τελειωσε-κ-να-πρεπει-να-πληρωσω-ολα-αυτα??ρε-παιδια-δεν-μπορω-να-παω-σε-αλλο-ηλεκτρολογο-να-μου-βγαλει-σχεδιο??για-να-βαλω-ρολοι-κ-να-κανω-συνδεση-μου-ειναι-απαραιτητα-τα-χαρτια-που-εχει??του-jητησα-εντομεταξι-παραστατικα-που-να-αντιστoιχουν-σε-τοσα-λεφτα-κ-λεει-δεν-τα-χει...

εχω-σαστισει-κ-δεν-ξερω-τι-να-κανω.δεν-ξερω-αν-εχει-δικιο-που-θελει-τοσα-λεφτα...μα-εχει-1600€-μια-απλη-χελωνα-κ-ενα-ηλ.-σχεδιο???καμια-βοηθεια??

Δημοσιεύτηκε

Αγόρασες σπίτι, του οποίου οι συνδέσεις θα γίνουν με δική σου ευθύνη;! Λίγο μπερδεμένα μας τα λες.

Η μόνη λύση είναι να απευθυνθείς σε Μηχανικό της εμπιστοσύνης σου.

Κάτι που έπρεπε να είχες κάνει πριν προβείς σε αγορά κατοικίας.

Δημοσιεύτηκε

καλημερα

τι-εννοεις-με-δικη-μου-ευθυνη?απευθυνομαι-σε-σας.μηπως-βρω-μια-ακρη.δεν-συμφωνησα-κατι-τετοιο.ουτε-αναφερεται-κατι-τετοιο-στο-συμβολαιο.δηλ-στην-δεη-κ-τις-αλλες-υπηρεσιες-πρεπει-να-παει-αυτος?υποτιθεται-πως-ρευμα-εριο-νερο-πρεπει-ν-περασουν-στο-ονομα-μου.εχει-δικιωμα-να-μου-κραταει-εγγραφα-απο-την-στιγμη-που-το-σπιτι-πλεον-μου-ανηκει?

Δημοσιεύτηκε

Αυτές είναι οι λεγόμενες παροχές .

Αν στο συμβόλαιο σου λέει ότι οι παροχές περιλαμβάνονται στο τίμημα , τότε πρέπει να πληρώσεις μόνο τις εγγυήσεις στην ΔΕΗ και στο αέριο , οι οποίες αφορούν μόνο εσένα .

Αν το συμβόλαιο σου δεν λέει ότι περιλαμβάνονται , τότε σωστά στα ζητάει .

Δημοσιεύτηκε
καλημερα

τι-εννοεις-με-δικη-μου-ευθυνη?απευθυνομαι-σε-σας.μηπως-βρω-μια-ακρη.δεν-συμφωνησα-κατι-τετοιο.ουτε-αναφερεται-κατι-τετοιο-στο-συμβολαιο.

Δηλαδή στο συμβόλαιο, δεν αναφέρεται τίποτα για τις συνδέσεις με τα δίκτυα;

Αν έχουν γίνει ή από ποιον θα γίνουν;

Δημοσιεύτηκε

ακριβώς,δεν-αναφερει-κατι.μολις-μιλησα-μαjι-του-κ-μου-λεει-πως-θελει-χρηματα-για-την-χελωνα-μου-την-κοινοχρηστη-χελωνα-για-την-μελετη-του-αεριου-κ-για-τoυς-σωληνες-του-αεριου-γιατι-αλλιως-δεν-μου-δινει-τα-χαρτια-για-να-κανω-τις-συνδεσεις...ο-δικηγορος-μου-μου-ειπε-πως-υποχρεουμε-να-πληρωσω-μονο-τις-εγγυησεις-στα-δικτυα.ολα-τα-αλλα-ειναι-παραλογα.

Δημοσιεύτηκε

Εάν το συμβόλαιο σου δεν αναφέρει ότι περιλαμβάνονται στο τίμημα οι παροχές και εφ' όσον όπως αναφέρεις πρόκειται γιά πρωτοκατοικούμενο σπίτι , τότε είσαι υποχρεωμένη να τα πληρώσεις .

Καλό θα ήτανε να τα είχες συμφωνήσει αυτά στο προσύμφωνο αγοράς πριν το συμβόλαιο και ακόμα καλύτερο να είχες προσλάβει κάποιο μηχανικό που θα στα εξηγούσε .

Μαζί με το πιστοποιητικό του ηλεκτρολόγου που πιθανότατα θα θέλει και νέα επικύρωση από το σωματείο τους , ο κατασκευαστής θα πρέπει να σου δώσει και μιά βεβαίωση της εφορίας , εφ' όσον η οικοδομή δεν υπάγεται στο ΦΠΑ .

Πάντως τις εγγυήσεις , ούτως η άλλως θα τις πλήρωνες , οπότε το ποσό είναι το υπόλοιπο .

Δημοσιεύτηκε

το-σπιτι-δεν-ηταν-προκατοικημενο.ηταν-2-χρονια-κλειστο.δεχομαι-ν-πληρωσω-την-χελωνα-αλλα-οχι-και-την-μελετη-του-αεριου-αλλα-κ-τους-σωληνες-που-εβαλε-απο-την-στιγμη-που-δεν-μου-ειπε-κατι-κ-ουτε-αναγραφεται-στο-συμβολιο.δεν-ξερω-καποιον-που-να-πηρε-ετοιμο-καινουριο-σπιτι-κ-να-πληρωσε-σωληνες-καυστηρες-κ-σωματα.οι-εγγυησεις-που-θα-πληρωσω-ειναι-εκτος-των-χρηματων-που-θελει.αρα-σε-μενα-θα-κοστισει-γυρω-στο-2000ρο-με-τα-λεγομενα-του.

Δημοσιεύτηκε
ακριβώς,δεν-αναφερει-κατι.

Κάκιστα. Γι ' αυτό σου είπα ότι έπρεπε να είχες συμβουλευτεί Μηχανικό.

για-την-μελετη-του-αεριου-
Δεν υπάρχει μελέτη αερίου;!

ολα-τα-αλλα-ειναι-παραλογα.
salomi σου είπα -ήδη- τι πρέπει να κάνεις για να βρεις λύση.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.