Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιδιοκτησιακό - πολεοδομικό ερώτημα: Μετρητής ΔΕΗ και σχέδιο ηλεκτρολόγου


salomi

Recommended Posts

Salomi , μαζί με την σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας , που βάσει αυτής αγόρασες το ακίνητο σου , υπάρχει και η γενική συγγραφή υποχρεώσεων του έργου .

 

Αν αυτά που σου ζητάει αναφέρονται σε αυτήν ως υποχρεώσεις των αγοραστών , απλά τα οφείλεις και όσο τα καθυστερείς είναι εις βάρος σου .

 

Διάβασε λοιπόν την συγγραφή και πράξε τα δέοντα .

 

Τώρα το τι και το πως ήταν θέμα διαπραγμάτευσης και συμβουλής από τους αρμόδιους συμβούλους .

Δεν το έκανες ? Το πληρώνεις . Απλά πράγματα .

 

Καλορίζικο το νέο σου σπίτι .

Link to comment
Share on other sites

καλημερα και σ ευχαριστω πολυ.

 

το συμβολαιο αναφερει -το σπιτι παραδιδεται αποπερατωμενο. οι συνδεσης ηλεκτρικου και νερου βαρυνουν τον αγοραστη. καμια αλλη συμφωνια δεν εγινε σχετικα με την εγκατασταση του αεριου που συμπεριλαμβανεται στο σπιτι. Απο νομικης πλευρας ο δικηγορος μου, μου ειπε πως αφου το σπιτι το παρελαβα αποπερατωμενο δεν υποχρεουμε να του πληρωσω ουτε καν την χελωνα. εγω καλη τη πιστη δεχομαι να πληρωσω την χελωνα μου καθως και την κοινοχρηστη χελωνα (1/4) περαν τουτου τιποτε αλλο. αν δεν δεχθει προχοραω σε εξωδικο.

Link to comment
Share on other sites

ακριβώς,δεν-αναφερει-κατι.μολις-μιλησα-μαjι-του-κ-μου-λεει-πως-θελει-χρηματα-για-την-χελωνα-μου-την-κοινοχρηστη-χελωνα-για-την-μελετη-του-αεριου-κ-για-τoυς-σωληνες-του-αεριου-γιατι-αλλιως-δεν-μου-δινει-τα-χαρτια-για-να-κανω-τις-συνδεσεις...ο-δικηγορος-μου-μου-ειπε-πως-υποχρεουμε-να-πληρωσω-μονο-τις-εγγυησεις-στα-δικτυα.ολα-τα-αλλα-ειναι-παραλογα.

 

Καλημέρα,

και εμείς σε παρόμοια περίπτωση, ο αγοραστής ιδιοκτήτης πλήρωσε για ΔΕΗ

μόνο την σύνδεση + εγγύηση 128€, την έγκριση σχεδίου ηλεκτρολόγου 120€ και το κουτί του περίπου 800€, εμείς υποχρεωθήκαμε να πληρώσουμε την κατασκευή δικτύου της ΔΕΗ (κολώνα)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.