Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιχρίσματα επί του ορίου


tse

Recommended Posts

σε οικοδομή μου επι το όριο υπάρχει παλιά οικοδομή . Πάνω από αυτή κάνω επιχρίσματα με κρεμαστή σκαλωσιά γιατί ο γείτονας είναι επιθετικος μαζί μου και δεν αφήνει να πατήσω σε αυτήν διότι δεν συμφώνησα στο ποσοστό αντιπαροχής που μου ζητούσε για να κάνω και το δικό του οικόπεδο. Αφού τελείωσα το 99 % των επιχρισμάτων δεν με αφήνει να πατήσω για τα τελειώματα με αποτέλεσμα να υπάρχει μια λωρίδα 70 εκ ανεπίχριστη με κίνδυνο υγρασίας. πως αντιμετωπίζω το θέμα ?

 

 

Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ, achille.

Link to comment
Share on other sites

2 λύσεις

 

Α) να μπεις με ξυλοπόδαρα

Β) να κρεμαστείς με σχοινιά

 

Πλάκα κάνω

 

Η μόνη λύση που βλέπω είναι να βρεις τον άνθρωπο, να του πας ένα μπουκάλι ουίσκυ, να του κάνεις πρόσκληση για τραπέζι σε μία ταβέρνα και να του πεις ότι έκανες λάθος και μετανοιώνεις για τον τρόπο που χειρήστηκες το θέμα...Πρέπει να καταλάβετε και ο δύο ότι ο γείτονας είναι αυτός που θα τρέξει πρώτος αν πάει να σε κλέψει κανένας, αν φωνάξεις βοήθεια, αν πιάσει φωτιά το σπίτι σου (μακριά από όλους μας βέβαια τα κακά). Πρέπει να αγαπάς λίγο παραπάνω και να αφήνεις στην άκρη το συμφέρον που και που...και αν ήθελε να σε πιάσει λαλάκα με την αντιπαροχή, κάνε τον χαζό και πες πάλι ότι έκανες λάθος...

 

Θα κερδίσεις περισσότερα από αυτή τη διαδικασία παρά να ψάξεις να βρεις τρόπο να κρεμάσεις σκαλωσιά με ούπα και βίδες σαν να κάνεις αναρήχηση στον Όλυμπο.

 

Φιλικά

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.