Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περί Αρχαιολογικής Υπηρεσίας


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 32
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

...συζήτηση με την προϊστάμενη αρχαιολόγο.....

Μην δίνεις πολυ σημασια σε λογια Αρχαιολογου (εστω και προισταμενου) για θεματα πολεοδομια και μηχανικων. Δεν ξερω πολλα και αυτα που ξερουν ειναι γενικα και περιπτωσεις. Δεν νομιζω οτι μπορει να κανει κατι για το Δ. Επέμενε στην δικια σου αποψη και διαβασε την εισηγηση τους πριν την στειλουν.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με τον συνάδελφο Gio. Σύμφωνα με το άρθρο 10 του Ν.3028, παρ.7 είναι δυνατόν "να επιβάλουν περιορισμούς στη χρήση, στον τρόπο λειτουργίας και στους όρους δόμησης τους κατά παρέκκλιση από κάθε ισχύουσα διάταξη". Στην πράξη αυτό το έχω δει μόνο για την ανέγερση νέου κτιρίου στη θέση διατηρητέου το οποίο κατέρευσε, οπότε και το νέο κτίριο είχε την ίδια μορφή, διαστάσεις και θέση στο οικόπεδο με το παλαιό, χωρίς να τηρείται το Δ. Πάντως κάνε μια κουβέντα και με την πολεοδομία, γιατί μπορεί να μην δέχεται τέτοιου είδους παρεκκλίσεις.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.