Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόβλημα με την παραγωγή ορόφων στο Fespa


 

Recommended Posts

Γεια σας. Μολις εγινα μέλος της κοινότητας. Θα ήθελα μια μικρη βοήθεια αν ειναι ευκολο. Ξεκίνησα να μαθαίνω το fespa και προσπαθω να επιλύσω μια διώροφη οικοδομή με υπογειο. Εχω φτιάξει το υπόγειο (τοιχωματα υπογείου, υποστυλώματα δοκοί, πλάκες κτλ) και δεν μπορώ να κανω παραγωγή αλλων ορόφων. Τι πρέπει να κάνω??? Σημειώνω οτι έχω βάλει το υπόγειο στον όροφο -1. μήπως αυτό είναι το προβλημα? γιατι δεν μου κανει και παραγωγη θεμελειωσης... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

 

EDIT: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι συγκεκριμένοι και όχι γενικοί όπως "μία ερώτηση", "μία απορία", "αμοιβές μηχανικών" κλπ. Διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής.

Link to comment
Share on other sites

δεν σου κανει παραγωγη θεμελιωσης γιατι εχεις ορισει σαν θεμελιωση τον οροφο -1 απο τις default τιμες. Να βάλεις απο την καρτέλα Στατικά - Κτίριο - Γενικά ως όροφο θεμελίωσης τον -2. Για την παραγωγή ορόφου θα πάς στις παραγωγές...και διάβασε το manual προς αποφυγή σφαλμάτων. Καλή αρχή!!!

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου καλώς ήρθες...

Πρέπει να βάλεις όροφο θεμελίωσης -2 αν θυμάμαι καλά ...

κτίριο> όροφο θεμελίωσης...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.