Μετάβαση στο περιεχόμενο

Όριο δρόμου και απόσταση περίφραξης


Recommended Posts

Γνωριζει κανεις ποιος κανονισμος ρυθμιζει την αποσταση της περιφραξης απο το οριο επαρχιακου δρομου. Μιλαω για περιπτωση οπου ειναι να κατασκευαστει περιφραξη με συρματοπλεγμα σε τμημα οικοπεδου διπλα σε δρομο του επαρχιακου οδικου δικτυου. Ποσο 'μεσα' πρεπει να γινει η κατασκευη - υπαρχει και ποιο ρυθμιστικο πλαισιο - Ευχαριστω εκ των προτερων

Link to comment
Share on other sites

papadopoulos , το ερωτημα σου ουσιαστικα ειναι ποιο ειναι το οριο του δρομου. Ισχυει το ΠΔ 209 24-6/15-7-1998 ΦΕΚ 169 Α' . Στο αρθρο 2 παρ.3 λεει "Το οριο της οδου ειναι το οριο απαλλοτριωσης. Στην περιπτωση που το οριο απαλλοτριωσης δεν ειναι καθορισμενο , ως οριο της οδου οριζεται το σημειο συναντησης του εξωτερικου ακρου της ταφρου ή του πρανους του εκχωματος ή επιχωματος με το φυσικο εδαφος"

Link to comment
Share on other sites

πραγματική ερώτηση που μου ήρθε στο μυαλό.

Το όριο του οικοπέδου που έχει πρόσωπο στον δρόμομ μπορεί να είναι διαφορετικό από το όριο του δρόμου όπως σωστά το περιέγραψε ο avgoust?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.