Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μηχανολόγος Μηχανικός - Μηχανικός Αεροσκαφών


koser

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους....

 

Έχω πτυχίο Μηχανολογίας ΤΕΙ και με ενδιαφέρει να εργαστώ σαν μηχανικός αεροσκαφών. Εάν υποθέσουμε ότι έχω προσληφθεί σαν μηχανικός αεροσκαφών, θα εργαστώ σαν ανειδίκευτος, θα πρέπει να δώσω κάποια μαθήματα για να πάρω κάποιο πτυχίο εκεί μέσα(Β1 ή Β2 part 66 license) για να ανέβω κλίμακα αλλά και σε μισθό....;

Γνωρίζω ότι έχει δύσκολο ωράριο σαν δουλειά και γενικά δεν είναι και από τις πιο εύκολες δουλειές αλλά εκείνο που με ανησυχεί είναι ότι θα πρέπει να δώσω κάποιες εξετάσεις απαραίτητες ή όχι δεν γνωρίζω; Νομίζω ότι ο μισθός σαν ανειδίκευτος είναι 1000 ευρώ, αν κάνω λάθος διορθώστε με. Θα ήθελα σας παρακαλώ να με βοηθήσετε γιατί με ενδιαφέρει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα εάν γνωρίζετε κάποιες πληροφορίες ή οτιδήποτε πάνω στα ερωτήματα που θέτω πείτε μου, σας ευχαριστώ πολύ...

Link to comment
Share on other sites

ανειδίκευτος μηχανικός τει πρώτη φορά το ακούω

οι σπουδές σου φανερώνουν και την ειδικότητα σου

προφανώς και θα δώσεις εξετάσεις για τα διάφορα αεροσκάφη

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς τώρα που έφυγε κόσμος από την Ολυμπιακή υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Πολλά στελέχη πήγανε σε άλλες εταιρείες και έχουν γεμίσει τα πόστα.

 

Για να γίνεις μηχανικός αεροσκάφους πρέπει αρχικά να ξέρεις καλά Αγγλικά επειδή όλα τα εγχειρίδια επισκευής είναι στα Αγγλικά, όπως επίσης και όλες οι φόρμες που πρέπει να συμπληρωθούν κατά την επισκευή.

 

Για κάθε τύπο αεροσκάφους η ίδια η εταιρεία κατασκευής κάνει σεμινάρια τα οποία τα χρεώνεται η εταιρεία που κάνει service (συνήθως η ιδιοκτήτρια) και στέλνει τους μηχανικούς της.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.