Kxatz Δημοσιεύτηκε December 19, 2025 at 02:53 μμ Δημοσιεύτηκε December 19, 2025 at 02:53 μμ (edited) (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλησπέρα σας, Είμαι διπλωματούχος μηχανολόγος μηχανικός εργάζομαι ως μισθωτός και το αντικείμενο της εργασίας μου εντάσσεται στον ευρύτερο τομεά της οργάνωσης παραγωγής. Θα ήθελα επιπλέον να ασχολήθω, για αρχή, ως συμπλήρωμα με το ελεύθερο επάγγελμα ωστόσο δεν υπάρχει η δυνατότητα να εργαστώ σε κάποιο γραφείο με μερική απασχόληση ώστε να αποκτήσω εμπειρία δίοτι κανενας δεν ενδιαφέρεται να προσλάβει part time μηχανικό ούτε υπάρχει κάποιος στον κύκλο μου που να ασχολείται με το αντικέιμενο. Έχω ψάξει μέσα στο forum σε topics για να μπορέσω να συλλέξω πληροφορίες αναφορικά με τα αντικείμενα που μπορεί να ασχοληθέι ένας μηχανολόγος όπως μελέτες H/M, ΦΑ, πυρασφάλειας κτλ. Οι πληροφορίες ωστόσο είναι πάρα πόλλες και συγκεσυμένες,τουλάχιστον για κάποιον με μηδενικές γνώσεις, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κατανοήσω από που και πως πρέπει να αρχίσω. Οποιοσδήποτε συνάδελφος έχει την διάθεση και το χρόνο , θα ήθελα κάποια συμβουλή σχετικά με το ποίο αντικείμενο είναι ευκολότερο να ξεκινήσει κάποιος, που μπορεί να βρει υλικό (βιβλία, μελέτες πρότυπα) και τα αντίστοιχα προγράμματα που χρησιμοποιούνται για το εκάστοτε αντικείμενο μελέτης. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited December 19, 2025 at 03:31 μμ by Pavlos33
Didonis Δημοσιεύτηκε December 19, 2025 at 04:15 μμ Δημοσιεύτηκε December 19, 2025 at 04:15 μμ On 19/12/2025 at 4:53 ΜΜ, Kxatz said: ... δίοτι κανενας δεν ενδιαφέρεται να προσλάβει part time μηχανικό ούτε υπάρχει ... βάλε την αγγελία σου και εδώ. Φυσικά μη ξεχάσεις να γράψεις και περιοχή που είναι ή μπορείς να πας.... Που ξέρεις μπορεί να βρεθεί κάτι. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα