Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σε όλους.

Ενδιαφέρωμαι να αγοράσω μία εξοχική κατοικία στην Σαλαμίνα η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του μεσίτη είναι νομιμοποιημένη με τον νόμο Τρίτση.

Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει τι σημαίνει το παραπάνω ;

Αξίζει να προβεί κάποιος στην αγορά ακινήτου υπαγόμενο στις παραπάνω συνθήκες;

Θα έχω μελλοντικές επιπτώσεις ; (πρόστημα κ.τ.λ.)

Για ποιά άλλα θέματα θα πρέπει να ενημερωθώ απο τον μεσίτη, ή τον ιδιοκτήτη;

Ευχαριστώ πολύ,

Ν. Ιωαννίδης

Δημοσιεύτηκε

Αν είναι πράγματι δηλωμένο με τον Ν.1337/83 -"νόμος Τρίτση" (θα ζητήσεις οπωσδήποτε τα σχετικά έγγραφα) , δεν επιβάλλονται άλλα πρόστιμα υπό την προυπόθεση ότι το κτίριο σήμερα είναι ακριβώς όπως δηλώθηκε τότε.

Δημοσιεύτηκε

Εδω που ειμαι εγω τουλαχιστον απαιτειται για μεταβιβαση να εχει ολοκληρωθει και η 3η φαση του Τριστη, δηλαδη να εχουν πληρωθει τα προστιμα..

Δημοσιεύτηκε

Εαν πράγματι ισχύουν απο τον παρόντα ιδιοκτήτη τα παραπάνω, θεωρούμαι νόμιμος ες αεί ;

Δημοσιεύτηκε

Με την παρουσα νομοθεσια ναι.. ΑΛΛΑ Ελληνικο Δημοσιο.. Κατι θα εχεις ακουσει απο τον τροπο που δουλευει...

• 5 months later...
Δημοσιεύτηκε
Εδω που ειμαι εγω τουλαχιστον απαιτειται για μεταβιβαση να εχει ολοκληρωθει και η 3η φαση του Τριστη, δηλαδη να εχουν πληρωθει τα προστιμα..

πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς μέχρι ποια φάση έχει προχωρήσει η διαδικασία? Η πρώτη είναι η αίτηση, η τρίτη είναι η πληρωμή, η δεύτερη ποια είναι??

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.