Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μα ... το ερώτημα αφορά σε δύο άρτια, κατά παρέκκλιση, όμορα οικόπεδα.

Δημοσιεύτηκε

Νομιζω εσυ το απαντησες ηδη πιο πανω....βελτιωση παρεκκλισης

Το ερωτημα ειναι , φανταζομαι , πως αν ειναι του ιδιου ιδιοκτητη αν θεωρειται αυτοδικαια οτι συνενωνονται

Δημοσιεύτηκε
Το ερώτημα είναι το εξής:Μπορεί ο ιδιοκτήτης του Α οικοπέδου να αγοράσει το Β , και το νέο οικόπεδο που προκύπτει είναι μη άρτιο αλλά οικοδομήσιμο;

Πως μπορεί ένα άρτιο κατά παρέκκλιση μετά από συνένωση (αν τελικά γίνεται) να είναι μη άρτιο?

Κι εγώ ξέρω οτι γίνεται η συννενωση για να βελτιωθεί η αρτιότητα. Αυτό που θα έκανα εγώ θα ήταν ένα γραπτό ερώτημα στη πολεοδομία.

Δημοσιεύτηκε

@Dim84

Μ' αυτό το δεδομένο, εάν ζητηθεί ΟΑ, τα δύο οικόπεδα θα συνενωθούν.

Δημοσιεύτηκε

Δεν μπορούν δηλαδή να παρουσιαστούν αυτόνομα γιατί είναι άρτια κατά παρέκκλιση? [Διάβασα την απόφαση του ΝΣΚ που είχε εκδόσει το 1991 (αναρτήθηκε μέσα στο forum πρόσφατα νομίζω 14/12) και κάτι τέτοιο κατάλαβα.]

Εάν τα οικόπεδα είναι άρτια στον κανόνα τότε διατηρείται η "αυτονομία" του καθενός οικοπέδου παρ' όλο που ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη?

Δημοσιεύτηκε

ΜΑΚΑΡ σ' ευχαριστώ πολύ. Γιατί χθες το διάβασα αργά το βράδυ και η αλήθεια είναι ότι μου κάθισε κάπως βαρύ και είχα υπόννοιες ότι κάτι δεν κατάλαβα σωστά.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.