Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οικοδομική άδεια για διώροφο από ΑΤΜ


kasvan

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 79
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

lego καλά είναι, από jenga θα υπήρχε ένα θέμα. βέβαια τότε αναλαμβάνει ο γιάννης-ιος με τον τροχήλατο υπερτροφοδοτούμενο υδραυλικό ελκυστήρα και του φοράει μια πάκτωση που τα βλέπει κωλυώμενα το κτίριο

 

:-o

 

Aν είναι δυνατόν πεθαίνωωωω :D:D:D:D:D

Link to comment
Share on other sites

βέβαια τότε αναλαμβάνει ο γιάννης-ιος με τον τροχήλατο υπερτροφοδοτούμενο υδραυλικό ελκυστήρα και του φοράει μια πάκτωση που τα βλέπει κωλυώμενα το κτίριο

Να υπενθυμίσω ότι όλα τα μοντέλα προσομοίωσης (τραπεζάκι μαρινόπουλου, cds στο τραπέζι, φορτηγάκι που κουνιέται κ.λπ.) επαληθεύουν τον άνω ισχυρισμό (να σου φορέσω μια πάκτωση αλά υδραυλικός ελκυστήρας που λέμε στην πιάτσα) και τον μετατρέπουν σε απόλυτη βεβαιότητα.

Link to comment
Share on other sites

Διότι τα συμφέροντα της επιστημονικής κοινότητας αρνήθηκαν να χρηματοδοτήσουν μία τέτοια πατέντα,οπότε το συγκεκριμένο πείραμα ήταν ό,τι πιό έμπιστο.

 

Πάντως τα δικά μου πυργάκια αντέχουν,οπότε είναι μία καλή αρχή.Κ αν μου κλέψετε τις δουλειές,θ'΄αρχίσω κ εγώ να κάνω τοπογραφικά με το μάτι,και εξαρτήσεις με ζάρια.

Link to comment
Share on other sites

Διότι τα συμφέροντα της επιστημονικής κοινότητας αρνήθηκαν να χρηματοδοτήσουν μία τέτοια πατέντα

το καλοκαίρι στη Ιο όμως, όλοι οι πραγματικά original fan fans/funs του ελκυστήρα, θα αναβιώσουν τις προσομοιώσεις και θα αποδείξουν περίτρανα στις κλειστές πόρτες της κατ' όνομα επιστημονικής κοινότητας ότι ο υδραυλικός ελκυστήρας rulezzz!

Κ αν μου κλέψετε τις δουλειές,θ'΄αρχίσω κ εγώ να κάνω τοπογραφικά με το μάτι.

όσο περνάει η ώρα ο πήχης της πρόκλησης ανεβαίνει για όλους. για να δούμε??? θα μπορέσουν να αντεπιτεθούν οι τοπογράφοι?
Link to comment
Share on other sites

Μωρέ άκου που σου λέω. Αν του πω τί είναι θα μετανιώσει που ρώτησε, άρα δεν θέλει να μάθει. Προσποιείται πως θέλει...

 

Ρε εσείς οι topo που θέλετε να ασχοληθείτε με άδειες για απαντήστε μου το παρακάτω: Έχω ένα κτήριο σε δρόμο 6 μέτρων. Το κτήριο έχει ύψος στις τομές της προηγούμενης άδειας 10,4 μέτρα (από την στάθμη του δρόμου) ενώ στην πραγματικότητα έγινε 9,95 από το πεζοδρόμιο. Επίσης αντί να κολλήσει στην οικοδομική γραμμή είναι σε οπισθοχώρηση 30 εκ. Τί με συμβουλεύετε να κάνω ώστε να το τακτοποιήσω πολεοδομικά; Να μπαχαλέψω το τοπογραφικό (tpanag θυμάσαι για μια υπογραφή που σου είπα; ) ώστε το κτήριο να οπισθοχωρήσει τόσο όσο χρειάζεται για να είναι εντός ιδεατού;

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.