Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενεργητική για κατάστημα φυτοφαρμάκων


Recommended Posts

Για ενργητική σε "Καταστημα φυτοφρμακων και αγροτικων εφοδίων" συμφωνα με το άρθρο 9 για καταστηματα; Προβληματιζομε γιατι στην πυροσβεστική που πήγα τους ακουσα να αναροτιούνται αν ειναι κατηγορία Ζ2. Τι κανω σε αυτη την περίπτωση;

Link to comment
Share on other sites

Οι κατηγορίες Ζ0,Ζ1,Ζ2,Ζ3 ορίζονται για εμπορικά καταστήματα με βάση την 8η Π.Δ. (για κτίσματα προ το 89 δηλαδή). Σε αυτή την περίπτωση πράγματι είσαι στην κατηγορία Ζ2. Αν όμως είναι νέο κτήριο , εξετάζεις με το άρθρο 9. Τι σε προβληματίζει , είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση δεν καταλαβαίνω.

Link to comment
Share on other sites

Οι κατηγορίες Ζ0,Ζ1,Ζ2,Ζ3 ορίζονται για εμπορικά καταστήματα με βάση την 8η Π.Δ. (για κτίσματα προ το 89 δηλαδή). Σε αυτή την περίπτωση πράγματι είσαι στην κατηγορία Ζ2. Αν όμως είναι νέο κτήριο , εξετάζεις με το άρθρο 9. Τι σε προβληματίζει , είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση δεν καταλαβαίνω.[/QUO

 

 

Επιδή δεν πολυασχολουμε με τις μελετες (κανω 1-2 το χρονο) με το 4Μ προσπαθουσα να καταλαβω που θα ορισω οτι το Ζ2. Εδω εχουμε νεα οικοδομη αρα το ειχα κανει σωστα με το αρθρο 9 απλως με μπερδεψαν οι πυροσβεστες με το Ζ2 γιατι νομιζανε οτι ειναι υπαρχων κτιριο.

Ευχαριστω με ξεμπερδεψες

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.