Μετάβαση στο περιεχόμενο

zafsko

Members
 • Περιεχόμενα

  145
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

26 Καλή

1 Ακόλουθος

Σχετικά zafsko

 • Κατάταξη:
  Παλιό Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.170 profile views
 1. Τελικά όσοι υποβάλαμε ΜΥΦ ανά τρίμηνο για το 2018 τώρα πρέπει να κάνουμε νέα υποβολή για όλο το έτος? Αν ναι από ποια εφαρμογή του taxis?
 2. Λάθος συλλογισμός. Ειναι άτομο / εμβαδό δαπέδου πχ 1 άτομο / 1,4m2 και άρα 100/1,4 = 71 άτομα. Ομοίως σε όλες τις ΠΔ.
 3. ψηφιοιποιημενα τα παραστατικα(αποδειξεις πεα,αναδοχων,συμβουλου,μελετης) τα υπολοιπα δεν ειναι παραστατικα(τραπεζικες κινησεις,ιδια κεφαλαια κλπ) και πανε στα δικαιολογητικα
 4. Τοο ποσό για τα ένσημα ΙΚΑ τελικά μπαίνει στο λογαριασμό του ωφελούμενου μαζί με τα 2 ΠΕΑ?
 5. zafsko

  Πυρανίχνευση VS AEM

  Αν διαβάσεις πιο προσεκτικά θα δεις ότι αναφέρομαι στις καταναλώσεις(άρα εντός του καταστήματος) και όχι στο χώρο φιαλών.
 6. zafsko

  Πυρανίχνευση VS AEM

  Όσες φορές και αν επιχείρησα να βάλω ανίχνευση στις καταναλώσεις (γιατί έτσι θεωρώ ότι πρέπει) η πυροσβεστική είναι ξεκάθαρη. Ανιχνευση μόνο όταν οι φιάλες είναι σε εσωτερικό χώρο.
 7. Κάτι επίσημο για αυτό? (ουτε τηλεφωνα σηκωνουν ουτε mail απαντούν)
 8. Δεν πρέπει να δουλεύει ο πίνακας όπως και στο αρχικό έντυπο πρότασης παρεμβάσεων?
 9. Ευχαριστώ αλλά αυτό είναι converted και δε ΄΄δουλεύει΄΄ ο πίνακας . Επίσημα αναρτημένο στην πλατφόρμα δεν υπάρχει ή δεν το βλέπω?
 10. Το παράρτημα VI ολοκλήρωσης παρεμβάσεων σε doc που το βρίσκω?
 11. Κατ΄αρχάς ευχαριστώ για την απάντηση, το πρώτο κομμάτι είναι σαφές και συμφωνώ αλλά στο δεύτερο κομμάτι της απάντησης η άποψή μου είναι ότι αν το πετύχεις αυτό που λες καλώς. Αλλά (κοιτώντας και από την πλευρά του κατασκευαστή , όπως είμαστε πολλοί εδώ μέσα) ακόμη και ολόκληρο το ποσό των ιδίων κεφαλαίων ως προκαταβολή δεν επαρκεί για την υλοποίηση πόσο μάλλον τμήμα αυτού. Άρα αν κάποιος (ανάδοχος) διαθέτει ικανή ρευστότητα προχωράει αλλιώς έρχονται πιο ΄΄μεγάλες΄΄ εταιρίες. Τέλος πάντων , εμένα η απορία μου μου γεννήθηκε διότι σε εκείνη την ανάρτησή σου το εξέλαβα ότι υπάρχει τυπικό πρόβλημα διαδικαστικό με το πρόγραμμα και για αυτό έκανα την ερώτηση.
 12. Μπορείς σε παρακαλώ να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω αυτό?
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.