Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μετατόπιση σε ρολόι ΔΕΗ


hektor

Recommended Posts

Παιδια σε μια δουλεια που εχω η ΔΕΗ ζηταει απο το πελατη μου υπευθυνη δηλωση ηλεκτρολογου εγκαταστατη για αλλαγη παροχης απο μονοφασικο σε τριφασικο.Του ειπαν οτι θα ερθουν για επισκοπιση για να δουνε το χωρο και που θα τοποθετησουν το νεο κουτι το οποιο ειναι ποιο μεγαλο απο το παλιο και οτι χρειαζεται μια αιτηση και η υπευθηνη δηλωση.Η παλια παροχη ηταν 3 Χ 10 mm2 με την οποια τροφοδοτειται ακομα το σπιτι ,η νεα 5 χ 10 mm2(δεν την εχω περασει ακομα ,η ΔΕΗ προς το παρων

θα ερθει μονο να τοποθετησει την χελωνα).Tωρα εγω τι συμπληρωνω στην ΥΔ στο πισω μερος 3 χ 10 η 5 χ 10 ???Νομιζω οτι χρειαζεται το 5 χ 10 ωστε η δεη να τοποθετησει την χελωνα για τριφασικο ρευμα αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Link to comment
Share on other sites

5 x 10 συμπληρώνεις, μιας και αναφέρεσαι στην νέα παροχή.

Αν και πιστεύω ότι το έχεις σκεφτεί δες μήπως πρέπει να αναφέρεις 5 x 10 + 1,5 για να μπορείς να βάλεις και νυχτερινό τιμολόγιο.

Link to comment
Share on other sites

Ναι σωστα ευχαριστω.ετσι το σκεφτηκα και εγω 5 Χ 10 + 1,5.Επισης επειδη εχω κατασκευασει και νεα γειωση(τριγωνο) και η παλια ηταν σε δικτυο υδρευσης θα πρεπει να αναγραφω στο πισω μερος της ΥΔ την νεα γειωση.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.