Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή εμβαδού γηπέδου


Recommended Posts

χαιρετώ το forum για πρώτη φορά καθώς έχω δεν έχω μια βδομάδα εγγραφής. Αν και εργάζομαι από όταν αποφοίτησα πριν 5 χρόνια σε διάφορες εργασίες, το πρώτο μου τοπογραφικό με την υπογραφή μου, παραδίδεται μεθαύριο. Αντιμετωπίζω όμως το εξής: ο ιδιοκτήτης κληρονομεί από την μητέρα του ένα οικόπεδο μετρημένο από εμπειροτέχνη το 1983 και είχε βρεθεί x τετραγωνικά. Όταν το αποτύπωσα, το βρήκα x+400τμ. Το οικόπεδο είναι τμήμα ευρύτερου οικοπέδου, ήδη μοιρασμένο σε άλλα δύο αδέρφια. Ο ιδιοκτήτης μου ζήτησε να ετοιμάσουμε ένα σχέδιο με τα x τετραγωνικά για να το καταθέσει και να ηρεμήσει από τις οικογένειες, όταν αυτός στην συνέχεια θα χτίσει και στα υπόλοιπα 400. Κάναμε τροποποιήσεις στο ένα όριο για να επιτευχθεί αυτή η μαϊμουδιά. Του επέβαλα όμως να μεταβούμε ξανά στο οικόπεδο για να χαράξω και να συμφωνήσουμε τα νέα (μαγειρεμένα) όρια. Βεβαίως δηλώνω στο σχέδιο ότι μου υποδείχθηκαν τα όρια. Είμαι καθαρός;

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που δεν είπα είναι το εξής: κατά την πρώτη αποτύπωση, πάρθηκαν ενδεικτικά όρια του όμορου οικοπέδου του αδερφού. Και εκείνο βγαίνει μεγαλύτερο.

Με τα αδέρφια εγώ δεν έχω καμία δουλειά. καλέστηκα για να μετρήσω ένα εκ των τριών. Τα άλλα δύο έχουν χτιστεί κιόλας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.