Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περί αυθαιρέτων και ΓΟΚ: Παράθυρο σε μπαλκόνι


Vick_Y

Recommended Posts

Δεν ξέρω σε ποια ακριβώς κατηγορία ανήκει το ερώτημά μου για αυτό αποφάσισα να το θέσω εδώ.

Το διαμέρισμά μου είναι σε ημιόροφο και από την πίσω πλευρά έχει ένα σχετικά μεγάλο μπαλκόνι. Το θέμα είναι ότι στο μπαλκόνι αυτό "βγαίνει" το παράθυρο του μπάνιου του διπλανού διαμερίσματος. Αντίστοιχα στην υπόλοιπη οικοδομή τα παράθυρα των μπάνιων είναι προς την ίδια πλευρά αλλά στα "απέναντι" διαμερίσματα δεν υπάρχουν μπαλκόνια, όπως υπάρχει στο δικό μου. Επιπλέον, με βάση το σχέδιο του ορόφου που έχω το παράθυρο του άλλου διαμερίσματος έπρεπε να είναι στον κάθετο τοίχο συγκριτικά με αυτό που είναι τώρα, μετά το δικό μου μπαλκόνι.

Με ενοχλεί γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω στην ουσία το μπαλκόνι μου. Κανονικά το παράθυρο αυτό δεν είναι παράνομο? Τι να κάνω?

 

Παρακαλώ διευκρινίστε το επάγγελμά σας.

ilias

Link to comment
Share on other sites

αν το διπλανο κτιριο κολλαει στο δικο σας ειναι σιγουρα παρανομο...

 

αυτο που πρεπει να κανετε ειναι να βρειτε εναν μηχανικο να ρθει να το δει και να δει τα σχεδια του διπλανου κτιριου....θα σας αν ειναι νομιμο η χοι και τι μπορειτε να κανετε στην συνεχεια....

Link to comment
Share on other sites

Vick_Y δωσε περισσοτερες λεπτομερειες να καταλαβουμε τι γινεται ακριβως...

 

 

αν ειναι της ιδιας πολυκατοικιας κτλ

Link to comment
Share on other sites

ναι είναι το ίδιο κτίριο, πρόκειται για το διπλανό διαμέρισμα κ εννοείται πως και το δικό μου σχέδιο και το σχέδιο των διπλανών δείχνει το παράθυρο αλλού.

απλά το θέμα είναι πως στους υπόλοιπους ορόφους που δεν υπάρχουν μπαλκόνια σαν το δικό μου, τα παράθυρα του μπάνιου είναι σε αυτή την πλευρά κατασκευασμένα κι έτσι δείχνω εγώ η "περίεργη" της υπόθεσης που απλά ζητώ να εφαρμοστεί το σχέδιο! τώρα είπαμε να φωνάξουμε και μηχανικό και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι αλλά το πρόβλημα είναι πως οι διπλανοί είναι μη συνεννοήσιμοι...

Link to comment
Share on other sites

το θεμα ειναι πως και τελειως αλλου να το εδειχναν, δεν ειναι τοσο δυσκολο να "νομιμοποιηθει" η νεα θεση του παραθυρου. Θελει προσοχη, συζητησε το με τον μηχανικο ΣΟΥ (το "φωναξουμε" δεν με καθησυχασε, ΕΣΥ να φωναξεις εναν ανθρωπο που να εμπιστευεσαι) και δες τι θα σου πει (κοιτωντας τα σχεδια της αδειας). Εδω εμεις δεν ξερουμε αν νοικιαζεις, αν οι διπλανοι ειναι ιδιοκτητες, πώς το αγορασαν, και δεκα αλλα πραγματα.

 

καλα ξεμπερδεματα και μην μασας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.