dfotis Δημοσιεύτηκε July 19, 2010 at 12:40 μμ Δημοσιεύτηκε July 19, 2010 at 12:40 μμ Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση. Κάνοντας μια μελέτη (μόνο την μελέτη) φυσικού αερίου σε υφιστάμενη οικοδομή, ήρθε η ώρα να παραδοθούν τα πιστοποιητικά υλικών και συσκευών για τον έλεγχο. Ο εγκαταστάτης, ο οποίος είναι και ο επιβλέπων, μου λέει πως εγώ (ο μελετητής) θα έπρεπε να έχω τα πιστοποιητικά και οχι ο ίδιος που προμηθεύτηκε τα υλικά. Είναι σωστό? Όποιος αγοράζει τα υλικά δεν πρέπει να έχει και τα πιστοποιητικά? Ή έπεσα στην περίπτωση που προμηθέυτηκε υλικά αμφιβόλου ποιότητας και χωρίς πιστοποιητικά? Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
x_user Δημοσιεύτηκε July 19, 2010 at 01:55 μμ Δημοσιεύτηκε July 19, 2010 at 01:55 μμ Ο προμηθευτής μαζί με τα υλικά, οφείλει να προσκομίσει και τα πιστοποιητικά ───────────────── Διευκρινίστε την ειδικότητά σας.
dfotis Δημοσιεύτηκε July 19, 2010 at 01:56 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε July 19, 2010 at 01:56 μμ Σε ευχαριστώ πολύ. Γιατί πάνε να με τρελάνουν.
alej Δημοσιεύτηκε July 19, 2010 at 07:46 μμ Δημοσιεύτηκε July 19, 2010 at 07:46 μμ Υποχρέωση του προμηθευτή είναι να παραδώσει τα πιστοποιητικά. Η υποχρέωση του μελετητή είναι να προδιαγράψει υλικά που είναι πιστοποιημένα ή αλλιώς να αναφέρει να πιστοποιητικά που πρέπει να έχουν τα υλικά. Ο Επιβλέπων έχει την υποχρέωση να ελέγξει την ύπαρξη ή μη των πιστοποιητικών.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα