Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δύο αιτήσεις τοποθέτησης φωτοβολταϊκών επί ενός ακινήτου


Recommended Posts

Ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται να κατατεθεί τώρα μια αίτηση για Φ/Β επι στέγης και μελλοντικά εαν γίνει προσθήκη στο κτήριο να κατατεθεί νέα αίτηση για τοποθέτηση Φ/Β και επί της προσθήκης του κτηρίουόταν αυτή υλοποιηθεί?

Σε περίπτωση που γίνεται, Εαν η συνολική ισχύς της πρώτης και δευτέρης αίτησης ξεπεράσει τα 100kW θα υπολογιστεί προσθετικά ώστε να πέσει η τιμή της kWh ή οχι?

Link to comment
Share on other sites

Γενικά απ' ότι θυμάμαι μπορείς να κάνεις το ίδιο φ/β προσαύξηση 10% της ισχύος, το επιτρέπει η ίδια η ΔΕΗ. (δεν έχω χρόνο να βρω που το λέει αυτή τη στιγμή)

 

Όσο για προσθήκη και 2η αίτηση θα πρέπει να βασιστείς σε ότι αναφέρει πάλι η ΔΕΗ στην 2η Ανακοίνωσή της στην παράγραφο 10 όσο γενικό και αν είναι:

 

Κατ΄εξαίρεση σε ακίνητο επί του οποίου ήδη λειτουργεί μεμονωμένος φωτοβολταϊκός σταθμός, μπορεί να γίνει δεκτή μία μόνο νέα αίτηση, από το ίδιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, ή από διαφορετικό φυσικό ή νομικό πρόσωπο με αγορά ή μίσθωση τμήματος του ακινήτου.
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.