Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποτελέσματα επιτυχόντων στο μεταπτυχιακό του ΕΜΠ: Παραγωγή και Διαχείριση ενέργειας


Recommended Posts

Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να μάθω τα αποτελέσματα όσων επιλέχτηκαν για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό για το 2010-2011?

Η ιστοσελίδα του μεταπτυχιακού δε λειτουργεί και δε σηκώνουν τα τηλέφωνα. Επίσης βρήκα ένα pdf με λίγο ψάξιμο στο google, αλλά δεν μπορώ να το κατεβάσω! Please...

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Μην το ψάχνεις τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν παρασκευή. Εγώ μπήκα παρασκευή γύρω στις 10 και δεν υπήρχαν αποτελέσματα, ενώ το site δουλευε μια χαρά. Ξαναμπαίνω Παρασκευή γύρω στις 2 και βλέπω το site πεσμένο και στο google τα αρχεία που περιγράφεις. Θα σου πρότεινα να πάρεις τηλέφωνο τη γραμματεία των ηλεκτρολόγων την κεντρική, μήπως τους έχουν στείλει εκεί τα αποτελέσματα. Βιάσου όμως, γιατι την Παρασκευή θα κλείσουνε κι αυτοί, όπως και όλο το ΕΜΠ. Ευτυχώς εγώ έγινα δεκτή σε άλλο μεταπτυχιακό (το οποίο είναι η αλήθεια κηνυγούσα σαν βασικό), αλλιώς νομιζω θα είχα νευριάσει άσχημα... Καλή τύχη με τα αποτελέσματα!!

Link to comment
Share on other sites

jennaki σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και συγχαρητήρια! Τελικά άνοιξα το αρχείο από το google ως html (πάνω στον πανικό μου, ούτε που το σκέφτηκα). Θα επικοινωνήσω αύριο και με τη γραμματεία των ηλεκτρολόγων, όπως μου είπες, για να δω πότε είναι οι εγγραφές. Και πάλι ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια και σε εσένα!!! Επείδη αύριο είναι η τελευταία μέρα που δουλεύουν οι γραματείες των σχολών και το ωράριο εξυπηρέτησης κοινού είναι 11:00-13:00 συνήθως με μικρές διαφορές ανα σχολή φρόντισε να πάρεις αρκετά νωρίς τηλέφωνο πριν φύγουν, προσπάθησε ακόμα και πριν τις 11:00 για να είσαι σίγουρος ότι θα το σηκώσουνε.

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας,

συγχαρητήρια!!!!!!!

Μπορείς να μου στείλεις το pdf που βρήκες με τα αποτελέσματα γιατί δεν το βρίσκω με τίποτα και πλεόν έκλεισε η γραμματεία!

Δεν περίμενα οτι θα έβγαζαν τα αποτελέσματα πριν κλείσουν και δεν το έψαχνα μέχρι που είδα αυτά τα posts εδώ!!!

 

Ευχαριστώ πολύ!

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 4 weeks later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.