Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περί αυθαιρέτων και ΓΟΚ: Άρθρα παλαιών ΓΟΚ


AJP

Recommended Posts

καλησπερα απο που να αρχισω? 1) εχω ακινητα με αδεια του 69 και ψαχνω να βρω τον γ.ο.κ. 55 εως και 68 ισως? για αρθρα σχετικα με λειτουργικες και αρχιτεκτονικες προεξοχες (κουφωματα+ κικγλιδωματα στο επιπεδο πεζοδρομιου) 2) επισης στον ιδιο γ.ο.κ. αρθρα σχετικα με επιτρεπτο ποσοστο παρεκκλισης απο την αρχικη αδεια (ανομοιομορφια εξωτερικου τοιχου υπογειου στον ακαλυπτο + διαφορετικες διαστασεις δευτερευων κτιριου(ενα δωματιο) στον ακαλυπτο) 3) σχετικα με αλλαγη χρησης (ειναι αποθηκη στην αδεια αλλα στο συμβολαιο ειναι καταστημα-αποθηκη χρησιμοποιητε σαν προσωπικος αποθηκευτικος χωρος μετα απο μετακομηση με ραφια και παγκους για να βρησκω τα πραγματα που θελω ευκολα) υπαρχουν νομοι με το τι πρεπει και τι οχι σε ιδιωτικη αποθηκη? 4) οι γειτονες και ειδικα ο διαχειρηστης θα χορευε στον ταφο μου.... θερμοπαρακαλω για τις νομοθεσιες σχετικα ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ κύριε και να βρείτε τους παλιούς Γ.Ο.Κ. πώς θα τους ερμηνεύσετε ; Δεν θα ήταν καλύτερα να απευθυνθείτε σε ένα έμπειρο Μηχ/κό ;

Link to comment
Share on other sites

δυστηχως οι μηχανικοι εντος αθηνων δεν εχουν ιδεα περισσοτερα γνωριζουν οι μηχανικοι τριπολης. απο εμπειρια αλλο τιποτα οχι ομως σε γοκ 55 και μετα.

καλα κανεις δεν γνωριζει τον γοκ 55 και μεχρι 69? τουλαχιστον μπορειτε να μου πειτε που υπαρχει σαν αρχειο να ψαξω? καπου θα ειναι αρχειοθετημενος δεν μπορει. παρακαλω συντομα. ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

O ΓΟΚ ίσχυε παντού και εντός και εκτός Αθηνών. Οπότε η γνώση του δεν έχει να κάνει με την τοποθεσία.

Αν πέσατε σε μηχανικό που δεν έτυχε να ασχοληθεί με παλαιούς ΓΟΚ, μπορείτε να δοκιμάσετε να απευθυνθείτε και αλλού. Πάντως, όπως και να'χει, σίγουρα ένας συνάδελφος - ακόμα και αν δεν έχει ασχοληθεί με παλαιούς ΓΟΚ - θα καταλάβει περισσότερα από εσάς με την ανάγνωσή τους.

 

Αν θέλετε κάντε ένα συγκεκριμένο ερώτημα ή πείτε συγκεκριμένα το πρόβλημα που έχετε μήπως γνωρίζει κανείς να σας βοηθήσει.

Τους παλαιούς ΓΟΚ θα τους βρειτε και με μια αναζήτηση στο google

Link to comment
Share on other sites

λοιπον εχω ρωτησει πολλους μηχανικους εντος και εκτος αθηνων

λογο του οτι ειμαι στην πολεοδομια πολυ συχνα για α.μ.κ. και αρθρο22 και αντιγραφα διαφορα ομως κανεις πουθενα τιποτα

μην νομιζετε οτι δεν γνωριζω μονο οι λεπτομεριες τα παραθυρακια και το πτυχιο μου λειπει απο το 2004 ασχολουμαι εχω ψαξει στο google αλλα μονο απο 73 και μετα εχω βρει

παρακαλω σε γοκ 55-69 ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

θερμοπαρακαλω για τις νομοθεσιες σχετικα ευχαριστω

 

παρακαλω συντομα. ευχαριστω.

 

παρακαλω σε γοκ 55-69 ευχαριστω

 

 

 

Κύριε AJP, κάποιο λάθος θα έχετε κάνει... προφανώς.

 

Αφενός, δεν πρόκειται για καταχώρηση σε μικρές αγγελίες, οπότε λίγα παραπάνω ρήματα, επίθετα, άρθρα, αντωνυμίες και τα λοιπά θα βοηθούσαν στην καλύτερη ανάγνωση των κειμένων σας.

 

Αφετέρου, δεν είμαστε ούτε δημόσια ούτε ιδιωτική υπηρεσία που πάτε στο γκισέ και επιτακτικά ζητάτε πράγματα κοτσάροντας και ένα «ευχαριστώ» από ευγένεια. Εδώ είναι ένα forum μηχανικών, οι ποιο πολλοί απο εμάς έχουν και δουλειές που τους δίνουν τα προς το ζην, οπότε ο καθένας απαντάει αν θέλει, ότι θέλει και όποτε θέλει.

 

Κατά τα άλλα, για να βρείτε τον ΓΟΚ του 55, 69 ή οποιασδήποτε άλλης χρονολογίας δοκιμάστε το www.google.gr, ξανά. Θα εκπλαγείτε τι μπορείτε να βρείτε εκεί πέρα με λίγη υπομονή... Ή κάντε search το ονοματεπώνυμο σας, έρευνες λένε οτι 7 στους 10 χρήστες το έχουν κάνει τουλάχιστον μια φορά στην ζωή τους! :D

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα -μάλλον- εξαντλήθηκε.

Για περαιτέρω εξηγήσεις, διαφωνίες, παράπονα ή απορίες, η διαδικασία είναι γνωστή (π.μ.).

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.