Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόγραμμα υπολογισμού μελέτης ενδοδαπέδιας θέρμανσης


leflask

Recommended Posts

Χαιρετω το εξαιρετο φορουμ! Ειμαι ενας φρεσκος ανησυχος μηχανολογος οπου εχω αναλαβει σε μαθητικο επιπεδο μια μελετη ενδοδαπεδιας θερμανσης.. Ως γνωστον λοιπον το συγκεκριμενο αντικειμενο ακομα αμφισβητειται στην Ελλαδα και για αυτο δεν εχει και τεραστια αναπτυξη, παρολα αυτα εχω ρωτησει σε διαφορα μαγαζια για προγραμματα και βιβλια και συνηθως κανεις δεν ξερει να μου πει η και να ξερει δεν λεει για εμπορικου λογους! Ψαχνω λοιπον μεσω ιντερνετ να βρω ενα προγραμμα ωστε να επαληθευω με την ειδη υπαρχουσα μελετη που εχω κανει ωστε να δω αν ειμαι σε σωστο δρομο! Οποιος γνωριζει καποιο και θελει να βοηθησει θα ημουν ευγνωμων! :D

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ leflask επίτρεψέ μου να σχολιάσω ότι τα προγράμματα δεν υπάρχουν για να επαληθεύουμε τις γνώσεις μας. Τις γνώσεις χρησιμοποιούμε για να ελέγχουμε τα προγράμματα.

Μάλλον δεν σε βοήθησα πολύ... :) Πάντως σκέψου το. Ποτέ μην εμπιστευτείς πρόγραμμα να κάνει κάτι που δεν ξέρεις.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητε Αλεξ μαλλον δεν χρησιμοποιησα την σωστη προταση...

Το θεμα δεν βασιζετε στην αγνοια μου οσο στο οτι θελω να δοκιμασω τα "χρυσα" εργαλεια της εποχης ωστε να αποκτησω μια αλφα διατριβη με αυτα. Παρολα αυτα σε ευχαριστω για τις χρησιμες συμβουλες σου :D

Link to comment
Share on other sites

Η ενδοδαπέδια δεν αμφισβητείται σε τίποτα, για άλλους λόγους δε χρησιμοποιείται ευρέως. Κάθε εταιρία εγκαταστάτης έχει εξελίξει το δικό της πρόγραμμα, το οποίο για να το χρησιμοποιήσεις θέλεις κάποια εκπαιδευση και πολύ καλή γνώση της θεωρίας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.