Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ένωση ανεξάρτητων κατοικιών


STEFKOM

Recommended Posts

Αγαπητά μέλη του forum καλησπέρα.

Παρά τις μέχρι τώρα αναζητήσεις μου στο διαδίκτυο προκειμένου να βρω απάντηση στο πρόβληματισμό μου ανακάλυψα το site σας στο οποίο πραγματικα βρίσκεις απάντηση σε όλα τα τυχόν ερωτήματα....τουλάχιστον...μιας και δεν βρηκα για το δικό μου...συγνώμη αν υπάρχει και δεν το εχω βρει...θελω να αγοράσω μια μεζονετα του 1978 που συμφωνα με τον ιδιοκτητη ειναι χωρισμενη σε δυο ανεξαρτητες οικιες των 70 τμ. το ερωτημα μου ειναι αν εχω το δικαιωμα της ενωσης σε μια ενιαια κατοικια και αν ΝΑΙ με ποιες προυποθεσεις. Καθε βοηθεια για το θεμα ειναι ευπροσδεκτη μιας και μενω στο Βελγιο και δεν μπορω να εχω αλλη βοηθεια πλην τηλεφωνων και απο το site σας.

Με εκτιμηση

Link to comment
Share on other sites

Μπορείτε. Θα βγάλετε όμως άδεια εσωτερικών διαρρυθμίσεων από την Πολεοδομία. Για το λόγο αυτό πρέπει να μην υπάρχουν παρανομίες στη μεζονέτα. Και για τα παραπάνω χρειάζεστε κάποιον μηχανικό-τεχνικό σύμβουλο, ΠΡΙΝ απο την αγοραπωλησία.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ!

Από την στιγμή που σκοπεύετε να αγοράσετε ακίνητο, ΔΕΝ είναι η κατάλληλη στιγμή να τσιγγουνευτείτε μια μικρή αμοιβή μηχανικού που θα αναλάβει τον πλήρη έλεγχο του ακινήτου (πολεοδομία, κτηματολόγιο, συμβόλαια) ΠΡΙΝ την αγοραπωλησία.

Έχω κάνει τέτοιους ελέγχους και σε κάποιες περιπτώσεις έχω βρει σημεία και τέρατα!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.