Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιδιοκτησιακό - πολεοδομικό ερώτημα: Περίφραξη με καλλωπιστικά δεντρύλλια


gentile85

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά,

Θέλω να περιφράξω το οικόπεδό μου και στο εσωτερικό της να φυτέψω δεντρύλλια τα κλασσικά λεμονοκυπάρρισα.Ξερετε κάτι σχετικά με το αν θα προκαλέσω οποιαδήποτε αντίδραση στους γείτονες,οπως οτι τους κόβω τη θέα ή πεφτουν φύλλα λόγω αέρα στην αυλη τους ή οτιδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Μην συγχύζεσαι, ρωτάς κάτι πολύ γενικό, που δεν είναι αντικείμενο μηχανικού. Το εμπράγματο δίκαιο είναι καθαρά νομικό θέμα -μην κοιτάς που εδώ το πιάνουμε συχνά στην κουβέντα- εμείς δεν είμαστε νομικοί. Έχω την αίσθηση ότι αυτά που ζητάς δεν δημιουργούν πρόβλημα με βάση τα όσα ορίζει ο νόμος. Δεν θυμάμαι ακριβώς τα σχετικά άρθρα, αλλά αν κάνεις μία αναζήτηση στο google για αστικό κώδικα και εμπράγματο δίκαιο έχει πολλές αναφορές...

Πάντως, άσχετα του τι λέμε εδώ, είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει σχετική νομολογία, οπότε ένας δικηγόρος είναι ο μόνος που θα μπορούσε να απαντήσει...

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την απάντηση Αλέξη,βεβαίως και ανέτρεξα στο google και στο εμπράγματο και δεν βρήκα κάποιο παρόμοιο θέμα.Γι'αυτόν το λόγο απευθύνθηκα σε εσάς.Τέλος πάντων θα ρωτήσω δικηγόρο και τοπογράφο,ευχαριστώ και πάλι.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.