Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τακτοποίηση υπογείου


dora22

Recommended Posts

Θα ήθελα την γνώμη σας για το αν μπορώ να τακτοποιήσω υπογειο που δημιουργηθήκε λόγω εκσκαφής βάθους τόσου οσο χρειαζόταν για να βρω φυσικο έδαφοςγια την θεμελίωση-

γιατι 2,50μ ηταν μπαζωμα.

Η άδεια ηταν piloti +3.Το υπόγειο ειναι ολο θαμενο στο εδαφος και δεν έχω υπερβεί το εγκεκριμενο υψος.Χρήση αποθήκη. Ευχαριστω πολύ!

Link to comment
Share on other sites

Γνώμη μου είναι ότι όλα τακτοποιούνται! Και αυτό που αναφέρεις! Γιατί πολύ απλά, δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις τι υλοποιηθήκε εφόσον δεν απαιτείται αυτοψία. Ρυθμίζεις με βάση ό,τι βλέπεις στα εγκεκριμένα σχέδια μόνο. Και ας κοπιάσουν σε 5 χρόνια να κάνουν αυτοψίες και να ζητήσουν το λόγο αν θέλουν!

 

 

edit: Άκυρο βλέπω ότι αναφέρεις μελέτη για pilotis+3

Link to comment
Share on other sites

Απλως αναφέρω οτι η εκδοθεισα αδεια ειναι πιλοτι +3 οροφοι.Το υπογειο δεν είναι μέσα σε αυτήν.Θα μπορώ να το τακτοποιήσω ή θα θεωρήσουνστην πολεοδομία 'οτι πρέπει να νομιμοποιηθεί και οχι να τακτοποιηθεί με ότι συνεπάγεται αυτο... πρόστιμο ανέγερσης και διατήρησης? η αδεια είναι το 2006 οπότε τα πρόστιμα ειναι βαρβάτα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.