Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οικοδομικές Άδειες-Αδειοδοτήσεις Μεταλλική αποθήκη εκτός σχεδίου


supernova

Recommended Posts

Καλώς σας βρίσκω..

Εν πρώτοις συγχαρητήρια για το φόρουμ! Σπουδαίο εργαλείο ακόμα κ για τον αδαή..

Το ερώτημα μου: είμαι εκπαιδευτικός (δ.υ) κ ενδιαφέρομαι να αγοράσω εκτός σχεδίου αγροτεμάχιο προκειμένου να αναγείρω μεταλλική αποθήκη 200τμ με υψος τουλάχιστον 6 μετρα (το μέγεθος το αναφέρω ενδεικτικά για να γίνει αντιληπτό οτι δεν προσπαθώ να χτίσω εξοχικό με άδεια αποθήκης..)

Είναι κάτι τέτοιο εφικτό?

Οι ενδοιασμοί μου έγκεινται στο οτι δεν ασκώ κάποια δραστηριότητα που να δικαιολογεί την χρήση της (πχ αγρότης- αγροτική αποθήκη) κ δεν είμαι διατεθειμένος να προβώ σε "μαιμουδιές".. θέλω να είμαι απόλυτα σύννομος!

Επίσης η αρτιότητα κ οικοδομησιμότητα ενός γηπέδου (κ το ΣτΕ 8-)) είναι το ζητούμενο στη περιπτωσή μου (όπως αν με ενδιέφερε άδεια για οικία) η πρέπει να αναζητώ πιο συγκεκριμένα χαρακτηριστικά? (χρήσεις γης)

Ευχαριστώ προκαταβολικα!

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που σας προτείνω είναι μονόδρομος:

Θα απευθυνθείτε σε κάποιον μηχανικό ο οποίος θα σας συμβουλεύει σε κάθε σας βήμα.

Κάθε αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου, πρέπει να πάρει μια σειρά εγκρίσεων για να λεχθεί με βεβαιότητα αν είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.

Για κάθε αγροτεμάχιο που ενδιαφέρεστε σοβαρά πρέπει να γίνει σύνταξη τοπογραφικού διαγράμματος και να πάρει (αν δεν έχει) έγκριση δασαρχείου, χρήσεων γης, έγκριση αρχαιολογικής-ων υπηρεσίας-ων κλπ

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην προβείτε σε αγορά επειδή σας διαβεβαιώνει ο πωλητής ή μεσίτης ότι το αγροτεμάχιο "είναι εντάξει". Η δόμηση εκτός σχεδίου είναι πάρα μα πάρα πολύ πολύπλοκη...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.