Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σύνδεση σφόνδυλου ατράκτου


ariss

Recommended Posts

Εγώ πάντος όσα τέτοια εχω δουλέψει, ( πυροσβεστικά BMW-Rosenbauer, αντιρρυπαντικά Mitsubishi-Norton, Kομπρεσέρ Mitsubishi-Torros, Αντλίες κενού John Deer - Woma, Πλυστικά VW-Woma & Deutz-Aqua, κ.α.) έχουν φυγοκεντρικό συμπλέκτη. Συμφωνώ για τα Η/Ζ γιατί αυτά εκκινούν χωρίς φορτίο, αλλά για τα υπόλοιπα είμαι σίγουρος. Για τις μπετονιέρες, ισως κάποιες από αυτές να είναι με streight μετάδοση αλλά υπάρχουν και με φυγοκεντρικό. Το φυγοκεντρικό το θεωρώ σαν την πιό αξιόιστη λύση στην περίπτωση του φίλου μας.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 23
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδια ευχαριστώ όλους για τις απαντησεις.

Πάντως οθτε εγώ δεν έχω δει πυροσβεστικό με φυγοκεντρικό συμπλέκτη. Αυτά τα πυροσβεστικά που αναφέρεις τα έχεις δουλέψει στην Ελλάδα?

Link to comment
Share on other sites

Τώρα που ρώτησα συναδέλφους στη δουλειά, "κομπλεράδες" είναι ο

"Προβαττάς - provattas engineering" και ο "Μπόζνος" αν δεν κάνω λάθος στη "Σπύρου Πάτση". Και οι δύο εισάγουν κόμπλερ, μειωτήρες, voith και ότι άλλο μηχανολογικό στοιχείο μπορεί να χρειαστείς και πιθανότατα είναι οι πιό κατάλληλοι να σε βοηθήσουν στην επιλογή σου. Και τους δύο μπορείς να τους βρεις μέσω google. Για αντλιάδες με παρελκόμενα αντλιών δοκίμασε τους "Σιούτη" και "Ζώνα". Και αυτοί εκτός από εισαγωγές, "παντρεύουν" ανλίες με ΜΕΚ και πιθανότητατα έχουν τα κατάλληλα κόμπλερ. Ελπίζω να βοήθησα. Καλημέρα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.