Vasileios Δημοσιεύτηκε October 6, 2010 at 06:54 μμ Δημοσιεύτηκε October 6, 2010 at 06:54 μμ Καλησπέρα σας,είμαι νέος μηχανικός και θα ήθελα την πολύτιμη συμβουλή σας. Οικόπεδο βρίσκεται εν μέρει στην επέκταση σχεδίου πόλεως.Το υπόλοιπο που είναι εντός σχεδίου διατηρεί την αρτιότητα του.Επίσης έχει το απαιτούμενο πρόσωπο και βάθος.Στην υπεύθυνη δήλωση του μηχανικού,αναφέρεται ότι έιναι άρτιο και οικοδομήσιμο όταν τεθεί σε κοινή χρήση το ρυμοτομούμενο τμημα κατα το παλαιό σχέδιο πόλεως.Τώρα που έγινε και η επέκταση σχεδίου ποιές είναι οι διαδικασίες που πρέπει να κανω για να οικοδομήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
terry Δημοσιεύτηκε October 6, 2010 at 08:19 μμ Δημοσιεύτηκε October 6, 2010 at 08:19 μμ Γεια σου συναδελφε, καλωσηρθες... Τωρα καταλαβα την απορια σου, κατσε να σου απαντησουν οι τοπογραφοι του φορουμ για να μην πω πατατα..
MAKAP Δημοσιεύτηκε October 7, 2010 at 05:45 πμ Δημοσιεύτηκε October 7, 2010 at 05:45 πμ Δηλαδή το τοπογραφικό έγινε πριν από την επέκταση του σχεδίου και το ρυμοτομούμενο τμήμα εξακολουθεί να υπάρχει και στο σχέδιο της επέκτασης; Δώσε περισσότερα στοιχεία και, εάν μπορείς, ένα σκαρίφημα.
Vasileios Δημοσιεύτηκε October 11, 2010 at 09:00 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε October 11, 2010 at 09:00 μμ Σας επισυνάπτω το τοπογραφικό διάγραμμα.
MAKAP Δημοσιεύτηκε October 12, 2010 at 04:02 πμ Δημοσιεύτηκε October 12, 2010 at 04:02 πμ Σύμφωνα με το τδ, το παλιό σχέδιο τελείωνε στην αξονική γραμμή ενώ, συνήθως, τελειώνει σε περιφερειακό δρόμο του σχεδίου. Επίσης, δεν διευκρινίζεις τη σχέση του οικοπέδου Α,Β,Γ,Δ,Α με το ΡΣ, δηλαδή εάν περιλαμβανόταν σε ΟΤ, πριν από την επέκταση, και πως διαμορφώθηκε το ΟΤ μετά την επέκταση.
Vasileios Δημοσιεύτηκε October 14, 2010 at 03:13 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε October 14, 2010 at 03:13 μμ Καλησπέρα συνάδερφε,το παλαιό σχέδιο δεν τελείωνε σε ΟΤ,απλά έτεμνε τις ιδιοκτησίες.Με την επέκταση του σχεδίου μπαίνει όλο το ΟΤ μέσα.Για το ρυμοτομούμενο ΕΖΗΒΑΕ τμήμα ο ιδιοκτήτης ο ιδιοκτήτης πρέπει να κάνει τακτοποίηση?Δηλαδή θα λάβει τμήμα οικοπέδου από τον πίσω ιδιοκτήτη (σύμφωνα με το παλαιό σχέδιο)?και τώρα με την επέκταση επιπλέον, τι διαδικασίες πρέπει να ακολοθήσει?
terry Δημοσιεύτηκε October 14, 2010 at 03:55 μμ Δημοσιεύτηκε October 14, 2010 at 03:55 μμ Υπαρχει κυρωμενη πραξη εφαρμογης??
MAKAP Δημοσιεύτηκε October 14, 2010 at 08:42 μμ Δημοσιεύτηκε October 14, 2010 at 08:42 μμ Καλησπέρα συνάδερφε,το παλαιό σχέδιο δεν τελείωνε σε ΟΤ,απλά έτεμνε τις ιδιοκτησίες.Με την επέκταση του σχεδίου μπαίνει όλο το ΟΤ μέσα.Για το ρυμοτομούμενο ΕΖΗΒΑΕ τμήμα ο ιδιοκτήτης ο ιδιοκτήτης πρέπει να κάνει τακτοποίηση?Δηλαδή θα λάβει τμήμα οικοπέδου από τον πίσω ιδιοκτήτη (σύμφωνα με το παλαιό σχέδιο)?και τώρα με την επέκταση επιπλέον, τι διαδικασίες πρέπει να ακολοθήσει? Το διάγραμμα που ανέβασες δεν δείχνει την κατάσταση 1) των οικοπέδων γύρω από το οικόπεδο που σε ενδιαφέρει, και 2) τις ΡΓ, ΟΓ του ίδιου του ΟΤ και του απέναντι και, επομένως, δεν μπορώ να έχω εικόνα της ενδεχόμενης τακτοποίησης. Πάντως, από το πλάτος του ρυμοτομούμενου προκύπτει ότι χρειάζεται πράξη αναλογισμού και, ενδεχομένως, τακτοποίησης.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα