Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιδιοκτησιακό - πολεοδομικό ερώτημα: Αρτιότητα και οικοδομησιμότητα γηπέδου 1500τ.μ.


angelob7

Recommended Posts

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα οικόπεδο με σκοπό να οικοδομήσω μια μονοκατοικία.Το οικόπεδο που με ενδιαφέρει είναι 1500 τ.μ. εκτός σχεδίου πόλεως και εκτός οικισμού. Το οικόπεδο έχει πρόσοψη σε δημοτικό δρόμο. Έχω πληροφορηθεί πως για να είναι άρτιο και οικοδομήσιμο ένα οικόπεδο κάτω των 4.000 τ.μ. πρέπει να υπάγεται στην παρέκκλιση του 1962. Για αυτό το οικόπεδο υπάρχει νόμιμα μεταγεγραμμένο συμβόλαιο (διαθήκη) του 1980 που αναφέρει ότι προέρχεται από χρησικτησία 1935. Με ποιά δικαιολογητικά καλύπτεται η πολεοδομία ώστε να το θεωρήσει άρτιο και οικοδομήσιμο σύμφωνα με την παρέκκλιση του 1962.Γνωρίζω οτι πριν το 2004 αρκούσε μια βεβαίωση από τον δήμο και μια απο το υποθηκοφυλακείο ότι το οικόπεδο είχε την ίδια μορφή με την σημερινή πριν το 1962.Ισχύει αυτό σήμερα ή χρειάζονται άλλα δικαιολογητικά?

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

σε κάθε περίπτωση αναθέστε την υπόθεση σε Τοπογράφο Μηχανικό

για τόσο σοβαρές απο οικονομικής άποψης επενδύσεις δεν μπορείτε να βασίζεστε σε απόψεις που διατυπώνονται σε φόρουμ χωρίς κανείς να διαβάσει συμβόλαια,τίτλους και χωρίς να μετρήσει-αποτυπώσει

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.