Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μητρώο Κατασκευαστών Ιδιωτικών Έργων - ΜΗΚΙΕ


BAS

Recommended Posts

Από τις ειδήσεις

 

Σε ανοικτή διαβούλευση το θεσμικό πλαίσιο για τα δημόσια έργα

Ο υπουργός Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας αποδέχθηκε να δημιουργηθεί και μητρώο κατασκευαστών ιδιωτικών έργων.

 

Γιά άλλη μιά φορά από το 1977 ανακοινώνεται η δημιουργία του ΜΗΚΙΕ .

Αυτή την φορά το συζητάνε στο νόμο γιά τα δημόσια έργα και αυτό είναι από περίεργο μέχρι ύποπτο αν θυμηθούμε παλιότερες προσπάθειες των ΕΔΕ .

 

Αρκετοί από εμάς εδώ ασχολούμαστε επαγγελματικά με την κατασκευή ιδιωτικών έργων είτε ιδιωτών , είτε σαν επιχειρηματίες .

Νομίζω ότι τουλάχιστον όσοι είμαστε επιχειρηματίες δεν αισθανόμαστε άνετα , όσοι έχουν απομείνει πιά , στην Ενωση Κατασκευαστών .

 

Επειδή όμως η δημιουργία του ΜΗΚΙΕ μπορεί να γίνει με ευνοικό τρόπο γιά τους ΕΔΕ , απαξιώνοντας εμπειρίες δεκαετιών , γιά όσους από εμάς δεν ασκήσαμε ΕΔΕ , καλό θα ήταν να είμαστε έτοιμοι .

 

Θα ήθελα λοιπόν όσοι από εδώ ασχολούμαστε με τον τομέα αυτό να είμαστε σε μιά εγρήγορση και προεργασία γιά τα θέματα αυτά ώστε να μην βρεθούμε να έχουμε εμπειρία 30 χρόνων μέν αλλά πτυχίο μόνο Β' τάξης , ενώ ένας συνάδελφος ΕΔΕ με εμπειρία 10 χρόνων να βρεθεί με Δ' τάξης , ενώ ακόμα καλύτερο θα ήταν όσοι από εμάς ασχολούμαστε και επιχειρηματικά με τα ιδιωτικά έργα , να συσπειρωθούμε σε κάποια συλλογική μορφή , αφού δεν νομίζω ότι έχουμε πολλά σημεία επαφής με την ένωση κατασκευαστών .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.