Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κέντρο εκπαίδευσης & φιλοξενίας σκύλων / ενδιαιτήματα ζώων


Recommended Posts

Οι όποιες σχετικές αναφορές που βρήκα (μέσω γκούγκλιν) είναι για τα ενδιαιτήματα ζώων που συμπεριλαμβάνονται στη βασική νομοθεσία για ιδιωτικά κτηνιατρεία και κλινικές. Η ερώτηση βεβαίως είναι: ο όρος καλύπτει ένα κέντρο εκπαίδευσης/φιλοξενίας σκύλων (αποκλειστικά) ή υπάρχει κάτι πιο ειδικό? Και αν ισχύει το δεύτερο ποιες οι απαιτήσεις/διαδικασίες αδειοδότησης, ποιες οι προδιαγραφές, ποιοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και ποια (ουφ) η νομοθεσία που τα ορίζει? Σημειώνω ότι για ιδιωτικά κτηνιατρεία και κλινικές είναι εύκολο να βρεθούν στοιχεία.

 

Αν κάποιος διαθέτει το "450 Χρήσεις κτιρίων & Εγκαταστάσεων" της Λεμπέση (ειδική εκδ. της Δομικής) ας κάνει το ψυχικό και ανατρέξει στις σελίδες 197 και 207 (έτσι γράφουν τα περιεχόμενα που βρήκα διαδικτυακά) όπου γίνεται περιγραφή των παραπάνω...κι ας δώσει λίγο φως.

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαίτημα ζώων: νοείται ειδικόν οίκημα, εις το οποίον παρέχεται επ'αμοιβή ή μη τροφή, κατοικία, περιποίησις και παρακολούθησις, εις υγιή ή εν ανναρώσει ζώα.

Μικρά ζώα: νοούνται οι κύνες, οι γαλαί, οι κόνικλοι, τα διακοσμητικά και ωδικά πτηνά και γενικώς τα μικρά οικιακά ζώα συντροφιάς.

 

Με το παραπάνω Γιάννη καλύπτεσαι μια χαρά για το ξενοδοχείο - η "εκπαίδευση" όμως δεν είναι μέσα στην εξίσωση και αυτό με προβληματίζει.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

ενημέρωση:

 

τελικά (βάσει της προαναφερόμενης έκδοσης) ισχύουν τα σχετικά με ενδιατήματα ζώων: οι προδιαγραφές όπως μπορεί κάποιος να τις εντοπίσει στο ίντερνετ, άδεια ίδρυσης από Νομάρχη (πλέον Περιφερειάρχη?) και άδεια λειτουργίας από την Κτηνιατρική Υπηρεσία του Νομού. Εντάσσεται στις εγκαταστάσεις πρωτογενούς τομέα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.