Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οικοδόμηση κτιρίου


alexandros5545

Recommended Posts

Καλησπέρα σε ολους! Είμαι φοιτητής τει μηχανολογίας και μου έχει ανατεθεί εργασία που αφορά το οικοδομικό κομμάτι 204.000τμ (από θεμέλια μεχρι την περάτωση των μπετών). Μπορεί να βοηθήσει κάποιος σε ότι αφορά τις ποσότητες- κόστος υλικών, εργάτες- ημερομίσθια και μηχανήματα-κόστος μηχανημάτων?? Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Link to comment
Share on other sites

Το συνολικό project αφορά όλο το κτήριο, απλά εγώ έχω αυτό το κομμάτι... άλλος φαντάσου έχει αναλάβει να βρει το μέρος που θα γίνει το συγκεκριμένο κτήριο... Ότι να 'ναι! Και όλα αυτά σε εργαστήριο ηλεκτρικών μηχανών...

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον οι καθηγητές σας δεν την παλεύουν.

Καλό θα είναι να ζητήσεις βοήθεια από τους πολιτικούς μηχανικούς ή τους αρχιτέκτονες του Φόρουμ. Πήγαινε στην κατηγορία "στατικά" ή "αρχιτεκτονικά" ή ζήτα από κάποιο διαχειρηστή να μεταφέρει το Θέμα.

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον οι καθηγητές σας δεν την παλεύουν.

 

 

Εμένα κάτι άλλο μου μυρίζει: Ότι πρόκειται για πραγματικό έργο και έχουν βάλει τους σπουδαστές να τρέχουν για να γλιτώσουν κάποια έξοδα. Για κοίτα το κι αυτό...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.